SMS-marketing - din genvej til kundernes opmærksomhed

Kundernes opmærksomhed er en knap ressource. SMS-kanalen er din genvej til direkte og personlig kommunikation, der fanger.

Billede af inMobiles marketing produkt

Lever dine budskaber direkte til dem, der betyder mest for din forretning.

SMS er ikke bare endnu en kommunikationskanal. Det er en hurtig, effektiv og målbar vej til dine kunders opmærksomhed.

Få dine budskaber set næsten øjeblikkeligt.

90 % af alle SMS’er åbnes inden for 3 min.

Skab værdi og tillid hos modtageren.

Øg kundeloyaliteten med personlige SMS’er.

Øget responsrate og mere interaktion.

Del dine budskaber med effektive SMS-kampagner.

Led dine kunder direkte til indkøbskurven.

Boost konverteringsraten og salget med links i SMS.

Billede ar en marketingmedarbejder der sidder med en telefon og computer.

Download bogen SMS-marketing - en grundbog til e-commerce

Oplev magien ved effektiv SMS-marketing

Opdag hvordan et enkelt budskab kan skabe mærkbare resultater og forvandle interaktion til handling og engagement til loyalitet.

56%

forventer personlige beskeder

98%

åbningsrate sikrer læste beskeder

8/10

danskere handler online

36%

klikrate for SMS-marketing

En verden af muligheder med SMS

SMS-muligheder

SMS-marketing åbner en verden af muligheder for, hvordan du kan udnytte SMS-kanalen. Vil du f.eks. gerne sende en automatisk SMS-besked til nye medlemmer af kundeklubben? Skal modtageren kunne svare tilbage på din besked? Og foretrækker du at skrive dine SMS-beskeder i dit mailsystem og sende dem derfra?

Det er alt sammen muligt med SMS-kommunikation via inMobiles SMS-system.

Illustration af af en smartphone med en SMS-besked samt inMobiles hovedfunktioner: E-mail til SMS, SMS-kampagner, SMS-chat og SMS-automations.

Værdifulde SMS-data

I inMobile har du nem adgang til vigtige indsigter i bl.a. beskedhistorik og leveringsstatus samt ud- og indgående SMS-trafik på din konto.


Benytter du inMobiles linktracking eller linkforkorter funktion, får du ligeledes adgang til vigtige SMS-marketing data såsom hvor mange modtagere, der klikker på dine links samt hvor mange, der afmelder sig dine SMS-beskeder igen.

Features
 • Rapporter
 • Beskedhistorik
Illustration af data fra inMobiles system.

Segmenter og målret

Det er ikke alle budskaber, der skal ses af alle potentielle modtagere. Med den rette SMS-marketing software kan du målrette dine SMS-udsendelser, så det kun er udvalgte og relevante modtagere, der får dine SMS-beskeder.

Send SMS-beskeder til udvalgte lister eller ekskluder dem, som ikke skal modtage dine SMS’er. Du kan også integrere inMobile med dine andre salg- og marketingsystemer for yderligere segmenteringsmuligheder.

Illustration af segmenteringsfunktionen på inMobiles platform.

Hvorfor SMS-marketing?

Hos inMobile vil vi være din foretrukne SMS gateway. Vi lytter til vores kunder behov, og optimerer vores platform derefter.

Høje åbningsrater

SMS-beskeder har en gennemsnitlig åbningsrate på op til 98 %, hvilket sikrer, at dine budskaber bliver set – ofte med det samme.

Øjeblikkelig levering

Tekstbeskeder leveres inden for få sekunder, og læses som regel inden for få minutter. Det gør SMS til en ideel kanal for tidsfølsomme beskeder.

Personlig kommunikation

En SMS-løsning åbner muligheden for direkte dialog med dine kunder, så du kan imødekomme kundernes præferencer og adfærd.

Høj responsrate

Med en enkel og umiddelbar måde at reagere på, opnår SMS-kampagner typisk høje konverteringsrater et stort engagement.

Omkostningseffektiv

Sammenlignet med andre marketingkanaler er SMS-marketing ofte mere budgetvenlig og har en høj gennemsnitlig ROAS.

Bred rækkevidde

Med en mobiltelefon i stort set alle forbrugernes lommer, er SMS-marketing en kanal, der kan nå et bredt og varieret publikum.

Nem integration

Integrer din SMS-marketing platform med dine andre marketingsystemer og -platforme, for at skabe én samlet, kraftfuld kunderejse.

Målretning og segmentering

Med de rette data kan du arbejde med avanceret segmentering, så du kan målrette dine SMS-kampagner præcist og effektivt.

Målbare resultater

I inMobile kan du med linktracking til SMS holde øje med hvor mange modtagere, der klikker på dine links og justere din SMS-strategi derefter.

Klar til at se resultater? Prøv inMobile gratis i 14 dage

Start din SMS-rejse i dag med 14 dages fri adgang til hele inMobiles SMS-platform, og oplev hvordan direkte SMS-kommunikation kan transformere din kundekontakt og øge dit salg.

SMS-Kampagner

Øg konverteringsraten med SMS

SMS-kampagner er ofte en hjørnesten, når det kommer til SMS-markedsføring. I inMobile kan du sikre, at dine SMS-kampagner ikke bare når frem til modtagen, men ankommer præcis når kunderne er mest modtagelige overfor dit budskab. Oplev selv, hvordan enkle budskaber kan skabe store resultater med et SMS-tool.

 • Send målrettede tilbud og aktuelle kampagner til udvalgte segmenter med budskaber, der appellerer til modtagerens interesserer og adfærd.
 • Brug flash sales, timetilbud og lignende til at skabe urgency og boost salget øjeblikkeligt samtidig med, at dine kunderelationer styrkes.
 • Benyt effektivt funktioner som linktracking, brandet afsendernavn, automatisk indflettet data mm. for personlig kommunikation.
Illustration af en SMS-kampagne på inMobiles platform.
SMS-automations

Strømlin kundekontakten med SMS-automations

Spar tid, øg salget og styrk kunderelationerne – helt automatisk. Med SMS-marketing automations kan du skabe personlige kunderejser, hvor det rette budskab når modtageren på det helt rigtige tidspunkt - uanset om det er velkomstbeskeder til nye kunder, genaktivering af tidligere kunder eller noget tredje.

 • Skab salg og byg relationer - helt automatisk – med indbydendevelkomstbeskeder, tabt-kurv SMS’er, genaktiverings-flows mm.
 • Effektivisér din kommunikation med omfattende og målrettedeSMS-sekvenser på en kanal, der både er personlig og skalerbar.
 • Integrer inMobile med dine andre systemer, og åbn op for dybdegående segmenteringsmulighederfunderet i kundeadfærd og købshistorik.
Illustration af en smartphone i baggrunden og en række af SMS-beskeder der er sat op på inMobiles platform i forgrunden.
SMS er en super effektiv måde at kommunikere med kunderne på. Så snart vi har sendt en SMS til kunderne, går der få sekunder til vi ser mange tusind gå ind på hjemmesiden.
Morten G. Kjær
Stifter & CEO
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
For os er SMS en virkelig fed kanal, fordi det er noget vi kan rykke på øjeblikkeligt. Det kræver ikke nødvendigvis en hel masse tid og planlægning.
Julie Hinchely
Stifter & CEO
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
SMS er genialt, fordi vi oplever, at det er meget nemmere at engagere sig med vores kunder via SMS. Vi har mulighed for at skabe dialog og lytte til kundernes feedback.
Josephine Zeltner
Head of customer experience
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
SMS til tabt kurv-flow

Genvind salg med tabt kurv-SMS

Tabt kurv-flows på SMS er en værdifuld SMS-marketingstrategi, der kan vinde de kunder tilbage til webshoppen, som har lagt varer i kurven, men forladt den igen uden at fuldføre deres køb. En direkte og personlige påmindelse på SMS kan i sådan et tilfælde være det sidste skub, kunden har brug for til at afslutte købet.

 • Integrér inMobile med dit CRM-system, og send automatisk SMS-påmindelser til kunder, der har forladt en fuld kurv på shoppen.
 • Opret et automatisk tabt kurv-flow med SMS og fang kunden med det samme, når de forlader en fyldt kurv på din webshop.
 • Gør din tabt-kurv SMS mere personlig med information om de varer, kunden har vist interesse for og/eller efterladt i kurven.
Illustration af en smartphone med et besked-eksempel på en tabt kurv SMS samt ikoner til Klaviyo, Magento, WooCommerce og Shopify
SMS-kundeklubber

Styrk kunderelationer med loyalitetsprogrammer

SMS-kundeklubber og SMS-loyalitetsprogrammer er din mulighed for at opbygge og vedligeholde langvarige kunderelationer. Med den rette data kan du f.eks. invitere loyale kunder til særlige arrangementer, eller gøre medlemmerne af kundeklubben opmærksom på, hvor mange point, de har sparet op.

 • Beløn engagerede kunder og tilbyd dem eksklusive fordele, som forbedrer kundeoplevelsen og øger tilbagevendende salg.
 • Lad kunderne samle loyalitetspoints, som belønner dem for køb og engagement, og styrk kundeloyaliteten markant.
 • Send personlige tilbud og invitationer til VIP-events, og lad kunderne vide, at de er værdsat i din virksomhed.
En smartphone med et SMS-eksempel til en kundeklub.

Åbn op for nye muligheder
med innovative SMS-integrationer

SMS-konkurrencer og -afstemninger

Skab interaktion med SMS-konkurrencer

SMS-konkurrencer og SMS-afstemninger er en dynamisk måde at aktivere din målgruppe og samtidig indsamle SMS-tilladelser på. I inMobile kan deltagerne let stemme eller sende deres svar ved hjælp af et keyword eller et virtuelt nummer. Du kan også automatisk sende dem en øjeblikkelig besked tilbage med information om, hvorvidt de har svaret rigtigt eller vundet.

 • En SMS-konkurrence eller -afstemning skaber ikke alene engagement, men styrker også relationen mellem dit brand og dine kunder.
 • Skab til engagement med konkurrencer og attraktive præmier, eller indhent vigtige kundeindsigter med anmeldelser eller afstemninger.
 • Følg fordelingen af stemmer live i inMobile eller træk statistikken ud i Excel. inMobile kan også automatisk trække vinderen for dig.
Illustration af en smartphone med besked-eksempler på en afstemning.
Event-invitationer

Mød dine kunder med events

Engager dit publikum på en anderledes måde med fysiske og online events. Med en eventinvitation på SMS får dit event med garanti masser af opmærksomhed. Ved hjælp af segmentering kan du desuden øge sandsynligheden for, at dine events tiltrækker det publikum, der mest sandsynligt vil deltage og engagere sig.

 • Inviter dine kunder til online-, fysiske- og live-events med en personlig og øjeblikkelig SMS-besked for øget opmærksomhed og deltagelse.
 • Segmentér dine modtagere efter fx køb eller interesser og vær sikker på, at det kun er relevante modtagere, der får besked om dit event.
 • Send en SMS-påmindelse kort før dit liveshopping-event, og øg deltagelsen ved at huske kunderne på eventet samt hvorfor de bør deltage.
Illustration af en smartphone med et besked-eksempel til et event.

+25.000 brugere har allerede valgt inMobile

LuksusbabyLuksusbaby
Munk StoreMunk Store
Den Sidste FlaskeDen Sidste Flaske
TrendhimTrendhim
MessageMessage

FAQ: SMS-marketing

Hvad er SMS-marketing?

SMS-marketing er en direkte og personlig måde at promovere produkter, tjenester eller begivenheder på SMS. SMS-marketingbeskeder bliver som oftest skrevet, planlagt og sendt via et SMS-marketing tool.

På SMS-kanalen kan du f.eks. kommunikere tilbud, nyheder og andre vigtige budskaber på en måde, der kræver minimalt indhold, men som samtidig har potentialet til at skabe stort engagement og handling hos modtagerne.

SMS-marketing er med andre ord ikke bare endnu en kommunikationskanal. Det er derimod en direkte genvej til dine kunders opmærksomhed, som er med til at øge deres engagement og i sidste end skabe flere konverteringer og mere salg.

Hvorfor bruge SMS-marketing?

SMS-marketing er en af de hurtigst voksende marketingkanaler og marketingstrategier blandt danske og internationale virksomheder. Det skyldes især SMS’ens høje åbningsrate på gennemsnitligt 98 %, samt SMS-kanalens evne til at fange målgruppens opmærksomhed øjeblikkeligt.

90 % af alle SMS-beskeder bliver åbnet inden for 3 minutter efter modtagelse, og netop derfor er SMS-marketing særligt effektivt til vigtige og tidsfølsomme budskaber eller kampagner, der kræver hurtig handling.

Hvordan bruger man SMS-marketing?

SMS-marketing rummer rigtig mange muligheder og strategier alt afhængig af, hvad dit primære formål med kanalen er. Hos inMobile finder du et bredt udvalg af avancerede SMS-marketing funktioner, der er skabt specifikt for at hjælpe dig med at nå dine SMS-marketing mål.

Populære måder at benytte SMS-marketing er bl.a. at oprette SMS-automations med velkomst-SMS’er, tabt-kurv beskeder og lignende samt at sende enkeltstående og målrettede SMS-kampagner med særlige tilbud eller personlige beskeder.

Når du integrerer inMobile med dine andre salgs- og marketingsystemer som Klaviyo eller Shopify, er det desuden muligt at arbejde meget målrettet med segmentering og personalisering af dine SMS-beskeder. Det betyder, at du kan nå lige præcis de kunder, der er mest relevante for dit specifikke budskab – og være næsten sikker på, at budskabet bliver læst.

Én ting kommer dog forud for alle typer af SMS-udsendelser: Du skal først indhente kundernes tilladelse (SMS-permission) til at sende dem SMS-beskeder.

Hvordan indsamler jeg SMS-tilladelser?

Der findes en række SMS-regler, som du bør være opmærksom på.

I EU er det ikke lovligt at sende SMS-beskeder med markedsføring uden først at have fået et samtykke til det. Det samtykke kaldes populært for en SMS-tilladelse eller en SMS-permission.

Der er mange måder at indsamle dine SMS-tilladelser. Nogle af de mest populære metoder til at indsamle SMS-tilladelser er popups på din hjemmeside, opsamling ved check-out, SMS-konkurrencer og lead-kampagner på sociale medier eller e-mail.

Ofte indsamles en SMS-tilladelse ved at tilbyde kunden en form for værdi i bytte for deres tilladelse. F.eks. løftet om eksklusive adgange og informationer eller særlige rabatkoder.

OBS. Som kunde hos inMobile er det dit eget ansvar at overholde den til enhver tid gældende lovgivning inden for SMS-marketing. inMobile er ikke rådgivere i lovgivning, og vi anbefaler i stedet, at du henvender dig til en professionel, hvis du er det mindste i tvivl.

Hvad koster SMS-marketing?

Prisen for SMS-marketing i inMobile varierer afhængigt af flere elementer: Hvor lange dine SMS-beskeder er, hvorvidt beskederne indeholder specialtegn eller emojis samt hvilke lande, du sender SMS-beskeder til og fra.

Du kan læse mere om inMobiles SMS-priser på prissiden eller sende en mail til [email protected] for at få yderligere information om prisen på SMS-marketing.

Er SMS-marketing effektivt?

Ja, SMS-marketing er i høj grad kendt for sin effektivitet og evne til at skabe engagement. Den gennemsnitlige åbningsrate for SMS er 98 %, hvoraf de 90 % af beskederne bliver åbnet inden for 3 minutter. Samtidig er den gennemsnitlige klikrate helt op til 36 % for marketing SMS’er med linktracking.

Blandt inMobiles kundecases kan du læse om virksomheder, der har en gennemsnitlig ROAS på over 2000 % på tværs af deres SMS-kampagner - og som endda har oplevet en ROAS helt op til +8000 % på særligt effektive SMS-kampagner.

Sagt med andre andre ord: Ja, SMS-marketing er yderst effektivt på tværs af brancher.

Hvad er forskellen på SMS-marketing og permission marketing?

Permission marketing er et begreb eller en strategi inden for marketing, der dækker over alle de former for markedsføring, hvor virksomheden først kommunikerer til mulige kunder efter at modtageren aktivt har givet sin tilladelse til det.

SMS-marketing er altså en marketingstrategi under permission marketing, ligesom e-mail marketing også er en del af permission marketing. Netop derfor går de to kanaler, SMS og e-mail, også ofte godt hånd i hånd, når der skal udarbejdes en marketingstrategi.

Vil du arbejde med hele permission-marketing paletten, kan det være en god idé at undersøge inMobiles integrationer. Når du integrerer inMobile med dit mailsystem, skaber du et solidt fundament for samarbejde mellem de to kanaler.

Hvordan kommer jeg i gang med SMS-marketing?

Det er let at komme i gang med SMS-marketing i inMobile. Første skridt er at oprette en inMobile konto. Du får altid 14 dages gratis adgang, når du opretter dig – og det er naturlig uden binding. Derudover indsætter vi automatisk 50 gratis SMS-beskeder på din nye konto, som du kan bruge til at teste SMS-systemet i ro og mag.  

Når du har oprettet din konto i inMobile, kan du teste systemet ved at sende SMS-beskeder til din og kollegernes mobiltelefoner. Vil du prøve kræfter med en SMS-kampagne til dine kunder, skal du huske først at indhente SMS-tilladelser fra dem.

inmobile.com/guides finder du hjælp til opsætning af alle typer SMS-udsendelser. Herunder SMS-kampagner, SMS-automations, SMS-chats og e-mail til SMS.

Opret din gratis prøvekonto hos inMobile her.

Hvorfor SMS til e-commerce?

Hos inMobile har vi rigtig mange e-commerce kunder. Vi ser da også en tydelig tendens til, at SMS-marketing er en af de hurtigst voksende marketingstrategier blandt netop e-commerce virksomhederne.

Hvorfor? Svaret er simpelt: Fordi det virker.

SMS-kanalen tilbyder direkte og personlig kommunikation med kunderne, hvilket kan øge både salget og engagementet blandt e-commerce kunderne. SMS-marketing kan effektivt benyttes til at sende fx tilbud, ordreopdateringer, kundeservicebeskeder og meget mere – hvilket gør kanalen til et værdifuldt redskab i enhver e-commercers digitale marketingstrategi.

Desuden er SMS-marketing meget målrettet, da det kræver et forudgående samtykke, hvilket sikrer at dine SMS-beskeder når ud til de absolut mest interesserede modtagere.