< Tilbage

1:1 kommunikation driver trafik til Message butikkerne

Billede af en Message tøjbutik indefra med tøj hængende på bøjler og to kvinder.

Branche:

Detail-handel

Anvendte produkter:

SMS-Marketing
SMS-kundeklub

Hovedkvarter:

Hjørring, Danmark

Om Message

MESSAGE A/S består af 28 multibrandstores - 23 i Danmark og 5 i Norge - med et bredt udvalg af de bedste danske og internationale modemærker.

Billede af VIP kundeaften i en af Messages butikker

Sådan bruger Message SMS

Message benytter inMobile til at sende målrettede tilbud og kampagner til kunder, som er tilknyttet en bestemt butik eller et bestemt område i landet. Message segmenterer nemt en kampagne mod en bestemt målgruppe ud fra de data og værktøjer, som er tilgængelige i inMobile.

SMS-marketing er en fantastisk kanal til at øge trafik til butikken. Op til 78% er mere tilbøjelig til at besøge en butik efter de har modtaget et SMS-tilbud. Det virker langt mere vedkommende at modtage en SMS fremfor en annonce på Facebook eller et nyhedsbrev i din indbakke. En del af successen bag SMS er kanalens evne til direkte at forbinde folk. Intet andet medie skaber en så direkte forbindelse mellem afsender og modtager.

"inMobile har en lækker og enkel brugerflade, som gør det nemt at segmentere efter vores behov. Vi bruger med stor succes inMobile til at fortælle vores kunder om lokale events og særlige rabatter – kun for dem."

Sofie Poulsen, Marketing Manager, Message