Klaviyo

Klaviyo

+ inMobile

Ved brug af
Zapier
Ved brug af
Make

Klaviyo indeholder en lang række features, som løfter dine indsatser i e-mail kanalen og med integrationen til inMobile får du samme værdiskabende funktionalitet med SMS.

Klaviyo

Gå dybt med personaliserede produktanbefalinger

Brug dine real-time kundedata fra Klaviyo til at bygge dynamiske segmenter. inMobile synkroniserer segmenterne og sender ved hjælp af automatiske flows personlige produktanbefalinger og værdiskabende budskaber direkte til dine kunder.

68%
flere åbnede SMS-beskeden end emailen
10x
ROI for hver udsendelse
Klaviyo

Gør et godt førstehåndsindtryk hos dine kunder

Opsæt et velkomst-flow og lad kunderne vide, at du tænker på dem. Tilbyd unikke rabatkoder, send varme velkomsthilsner med brugbare informationer, tips, og andet som gør onboarding oplevelsen unik. Eller opsæt et flow som aktiverer kunder der ikke har handlet hos dig indenfor et tidsinterval du selv definerer.

Sådan arbejder inMobile og Klaviyo sammen

Integrationen mellem Klaviyo og inMobile gør det nemt, at implementere SMS som en del af dit samlede marketingmix og dermed optimere din e-commerce performance. inMobile gør det muligt at sende SMS-beskeder til kunder, baseret på data fra Klaviyo. Du kan altså bruge dine kundedata til at segmentere din kampagne baseret på adfærd, og dermed opbygge et tættere forhold til dine kunder.

Prøv gratis
Billede af to browservinduer med Klaviyos platform og inMobiles platform.
Klaviyo

Brug SMS som værktøj til effektiv retargeting

Ved at oprette et segment i Klaviyo og tilføje kunder, der har kigget på den samme kategori flere gange indenfor et defineret tidsrum, er det nemt at målrette budskaber med personaliseret indhold via SMS. Du er derfor garanteret, at dine kampagner altid er høj-aktuelle og relevante for din målgruppe.

Klaviyo

Abandoned cart SMS

Kunden har lagt varer i kurven og forlader den - uden at købe. Med en automatisk SMS-reminder kan du i mange tilfælde vinde kunden tilbage. Du bestemmer selv, hvornår SMS-beskeden skal sendes og formulerer selv indholdet i beskeden. Med Abandoned Cart SMS får du adgang til en nem og automatisk måde at booste din trafik og dit salg.

"Vi har brugt 300 kr. på Abandoned Cart SMS og omsat for over 31.000 kr. - og det kører helt automatisk!"

Luise Sejrup - indehaver af MollyOgMy.dk

Molly&My

Vi hjælper allerede +12.000 brugere. Vi kan også hjælpe dig.

No items found.
Hos Waiteer har vi for nylig implementeret SMS-kanalen som supplement til vores e-mail marketing. inMobiles integration til Klaviyo har gjort denne proces enkel, og vi kan allerede nu aflæse et meget tilfredsstillende resultat.
Jacob Blaesbjerg
Marketingchef hos Waiteer

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.