< Tilbage

Watery tjener penge med SMS

Billede af to mænd på et lager.

Branche:

E-handel

Anvendte produkter:

SMS-Marketing
Abandoned Cart SMS
Shopify Integration
Liste-sync

Hovedkvarter:

Horsens, Danmark

Om Watery

Hos Watery.dk finder du alt svømmeudstyr og badetøj til den seriøse svømmer – uanset om du er konkurrencesvømmer, motionssvømmer, strand-løve eller total nybegynder i vandet.

Sådan bruger Watery SMS

Watery bruger inMobile til flere formål - Abandoned Cart SMS og SMS-marketing. To stærke kanaler til at øge antallet af konverteringer på webshoppen. Med Abandoned Cart SMS vindes kunder, som har forladt en fyldt kurv, tilbage til shoppen. Man har altså mulighed for at genvinde mistede kunder - helt automatisk.

"Gennem lidt over 1 år har vi nu med stor tilfredshed og økonomisk effekt brugt inMobile til udsendelse af SMS'er. Systemet og SMS'erne bruger vi hovedsageligt til Abandoned Cart samt en kampagneudsendelse ca. én gang om måneden med et særligt godt tilbud."

Daniel Johannesen, Ejer, Watery

Med Liste-sync funktionen tilføjes kunder, som har "accepteret marketing", automatisk en liste i inMobile, hvorfra der nemt kan sendes SMS-maketing med rabatkoder og gode tilbud. Man har altså mulighed for at interagere med den ultimative målgruppe - de har handlet hos dig før, de kan lide dine produkter og de kender dit brand.

"Samlet set har vi oplevet en tre gange højere omsætning pr. SMS end vi gør på email, hvilket beviser den tydelige effekt. Dertil integrerer inMobile på 5 minutter med min Shopify-shop, hvilket gør det lynhurtigt at komme i gang."

Daniel Johannesen, Ejer, Watery

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.