< Tilbage

Luksusbaby oplever ROAS på +2000% med SMS

Billede af en butik med børnetøj.

Branche:

E-handel

Anvendte produkter:

REST-API
SMS-Marketing

Hovedkvarter:

Aalborg, Danmark

Om Luksusbaby.dk

Luksusbaby.dk blev grundlagt i 2014 af ægteparret Ann-Louise og Morten. De startede webshoppen med et ønske om at skabe en platform, hvor forældre kunne købe alt det de manglede ét sted og samtidig få en unik og personlig shopping oplevelse.

Da de selv blev forældre til tvillinger, oplevede de nemlig, at der ikke var en online børnetøjsbutik, hvor forældre kunne købe kvalitetstøj til børn samtidig med, at de blev en del af et univers med fokus på personlighed, indhold og kompromisløs kundeservice.

Luksusbaby oplever ROAS på +2000 med SMS

Man må sige, at deres vision er lykkedes. De har i dag etableret sig som en betroet kilde til babyprodukter i høj kvalitet blandt danske og internationale forældre.

Gennemsnitlig ROAS +2000% på én SMS-besked

Luksusbaby.dk har benyttet sig af SMS-kanalen siden slutningen af 2020. Her tog de beslutningen om at afprøve SMS, fordi de manglede en kommunikationskanal, der kunne bringe dem tættere på de mest loyale kunder.

Vi havde den her kundegruppe, som bare ikke kunne få nok. Det er bl.a. dem, som handler oftest hos os – og dem skal vi selvfølgelig også eksponeres mere overfor. Den problemstilling løste SMS’en for os.” fortæller Morten Grabowski Kjær, der er medstifter og CEO hos Luksusbaby.

I virksomheden havde de altså brug for et sted, hvor de kunne kommunikere mere direkte og personligt med kunderne, end deres daværende kanaler formåede. SMS-beskeden blev deres løsning.

”Vi kan som regel se, at der begynder at strømme besøgende til siden allerede et par sekunder efter, at vi har sendt en SMS.”

Morten G. Kjær, Stifter og CEO hos Luksusbaby.dk

Når Luksusbaby i dag sender en SMS-besked til deres medlemmer, oplever de en gennemsnitlig ROAS på +2000%.

Det betyder helt kort, at når Luksusbaby.dk har brugt 1 kr. på SMS får de i gennemsnit 20 kr. tilbage gennem salg. Det er et tal, der er til at tage og føle på!

SMS-besked fra Luksusbaby med en CTR på 11,32 %

Den slags ROAS kommer naturligvis ikke af sig selv, og Luksusbaby.dk har både lagt mange tanker bag den målgruppe, de sender SMS-beskeder til – og naturligvis indholdet i beskederne.

”Vi ønsker ikke at genere nogen eller være pushy. Derfor bruger vi SMS til dem af vores kunder, der bare ikke kan få nok. Dem, der rigtig gerne vil vide, når vi har et godt udsalg, eller der sker noget nyt – og det er der heldigvis rigtig mange kunder, der gerne vil”

Morten G. Kjær, Stifter og CEO hos Luksusbaby.dk

Fra januar til april 2023 stod SMS-kanalen for en omsætning på 500.000 kr. hos Luksusbaby.dk. Det var bl.a. gennem SMS-beskeder som eksemplet ovenfor.

Luksusbaby aktiverer deres medlemmer med SMS

Hos Luksusbaby.dk har de en kundeklub. Den er gratis at være med i, til gengæld siger man som medlem ”ja tak” til at modtage e-mails og SMS-beskeder fra virksomheden.

Som medlem af kundeklubben modtager man bl.a. SMS-beskeder når der er nye produkter, gode tilbud eller særlige udsalg på hjemmesiden. Mange af Luksusbabys kunder efterspørger netop denne type af opdateringer, og SMS er en oplagt måde at nå ud til de kunder på.

SMS-besked fra Luksusbaby med en CTR på 12,57 %

SMS-beskeden ovenfor er et eksempel på en besked, som Luksusbaby sendte til deres medlemmer i påsken 2023. Beskeden fungerer rigtig godt af flere årsager.

Luksusbaby.dk bruger et link i deres SMS-besked, og det åbner muligheden for at arbejde med linktracking. Det er smart!

Et link direkte til det tilbud, der annonceres for i SMS-beskeden, gør nemlig beskeden enormt brugervenlig og samtidig er tilbuddet nemt at indløse - det kræver blot ét klik, og så er modtageren landet det rigtige sted.

”SMS er en dejlig måde at reagere hurtigt og effektivt på. Det er meget 1:1.

Mobilen har vi altid i nærheden, også kunderne, og på SMS er vi vant til at læse og reagere med det samme. Derfor er det super-effektivt for en virksomhed som vores, der ønsker at have en tættere kontakt til kunderne!”


Morten G. Kjær, Stifter og CEO hos Luksusbaby.dk

En anden årsag til, at Luksusbabys brug af linktracking er så effektivt, er at det giver dem en helt klar CTR (klikrate) og dermed brugbare data, de kan arbejde videre med.

Påskejagt-beskeden opnåede en CTR på 12,57 %. Det vil sige, at 12,57 % af de kunder, som fik beskeden, også klikkede sig videre ind på Luksusbabys hjemmeside.

Den klikrate kan over tid sammenlignes med andre besked-typers klikrate, og på den måde får Luksusbaby en bedre idé om, hvad der fungerer godt og mindre godt på SMS – og altså hvilken type af SMS-beskeder deres målgruppe foretrækker at modtage.

17.000 SMS-permission kun via check-out

På de første tre år Luksusbaby.dk har arbejdet med SMS, har de formået at indsamle imponerende +17.000 blivende SMS-permissions til deres medlemsklub, som de i dag sender SMS-beskeder til med jævne mellemrum – og opsamlingen er kun sket gennem check-out på hjemmesiden.

Ved at bruge SMS som en direkte og øjeblikkelig kommunikationskanal, har virksomheden formået at skabe en tættere forbindelse til deres kunder på en kanal, hvor kunderne nemt kan reagere på tilbud og andre budskaber, uden at skulle gennemgå en kompleks proces.

”Når vi deler noget information, som vi gerne vil have kunderne til at reagere på hurtigt, så ved vi, at SMS er den eneste kanal, der rigtig virker.”

Morten G. Kjær, Stifter og CEO hos Luksusbaby.dk

Planer om udvidelse af SMS-kanalen

Hos Luksusbaby er de godt tilfredse med de resultater, SMS-kanalen skaber for dem. Med SMS-marketing har de fået flere værktøjer til at kommunikere med kunderne og det er med til at fange kundernes opmærksomhed og i sidste ende drive konverteringer.

Derfor er der også planer om, at deres SMS-strategi med tiden skal udvides til at rumme en dedikeret loyalitetsklub.

Loyalitetsklubber vinder meget frem, og det er helt sikkert noget vi skal med på”, lyder det fra Morten Grabowski Kjær.

Der er også planer om på sigt at udvikle en kundeapp, hvor SMS-markedsføring bliver en integreret del. Det åbner muligheden for et endnu stærkere og mere aktivt fællesskab.

Her hos inMobile er vi stolte af at være en del af Luksusbabys SMS-rejse – og spændte på at se, hvad den fører med sig i fremtiden!

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.