funktioner

Lister & Mobilbrugere

inMobile gør det nemt at administrere og holde styr på dine mobilbrugere

Prøv 14 dage gratis

Hvad er Lister & Mobilbrugere?

Hold styr på dine mobilbrugere ved at inddele dem i lister. Der er ingen begrænsning på antallet af lister, og du bestemmer helt selv, hvilke unikke oplysninger du vil registrere på dine mobilbrugere.
Engager

Import og eksport fra Excel/CSV

Dine lister og telefonnumre importeres og eksporteres nemt til og fra Excel eller CSV. Har du alle dine kunder, medarbejdere, brugere etc. registreret i et andet system, er det derfor nemt at importere dem til inMobile. Er der ugyldige numre eller dubletter i din fil, sørger inMobile for at fjerne disse.

Illustration af import og eksport af CSV og XLSX filer fra inMobile
LISTER & MOBILBRUGERE

Automatisk tilmelding via SMS

Byd nye mobilbrugere velkommen helt automatisk. Ved at oprette et tilmeldings-flow kan nye mobilbrugere tilmelde sig en liste ved at skrive dit unikke keyword i en SMS-besked og sende den til 1245 - for eksempel RADIOSPOT til 1245. Mobilbrugeren bliver tilføjet din liste og modtager automatisk en SMS-bekræftelse på tilmeldingen.

Læs mere om keywords her >
Illustration af en mobilbruger som bliver tilmeldt en liste i inMobile

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.

Prøv gratis
LISTER & MOBILBRUGERE

Afmelding via SMS og link

Mobilbrugere, der afmelder sig, kan automatisk tilføjes til din inMobile kontos blacklist og vil dermed ikke modtage fremtidige SMS-beskeder fra dig.

Sender du marketing? Så er det lovpligtigt at indsætte en afmeldingsmulighed i SMS-beskeden. Du undgår desuden at betale for SMS-beskeder til modtagere, der ikke ønsker at modtage indhold fra dig.

Illustration af en mobilbruger, som bliver afmeldt en liste i inMobile.
LISTER & MOBILBRUGERE

Sync lister

inMobile har udviklet en række integrationer til de mest anvendte webshop-systemer og e-mail marketingplatforme. Når du opretter en sync mellem to systemer, er dine lister altid opdaterede, så det er nemt og hurtigt at udsende kampagner eller andre vigtige budskaber.

Læs mere om vores integrationer her >
Brevo
Klaviyo
Shopify
Mailchimp
Illustration af en liste i inMobile, der automatisk bliver synkroniseret

Vi elsker smarte funktioner, så du kan spare tid og penge

Hold styr på dine mobilbrugere ved at inddele dem i lister. Der er ingen begrænsning på antallet af lister, og du bestemmer helt selv, hvilke unikke oplysninger du vil registrere på dine mobilbrugere.

Administrer lister via API

Administration af lister og mobilbrugere er muligt via inMobiles API. Du kan tilføje, opdatere og fjerne mobilbrugere i en liste via vores API.

Se API dokumentationen her

Tilføj unik data til en mobilbruger

Når du opretter en mobilbruger på en liste, er det nemt at tilføje unikke oplysninger som for eksempel adresse, e-mail, fødselsdato mm. Derudover er der 6 ”valgfri” felter til rådighed til andre oplysninger.

HTML-formular

Med en HTML-formular er det nemt at indsamle mobilbrugere til en liste direkte fra dit website. Du skal blot vælge, hvilke felter du vil have med i tilmeldingsformularen og efterfølgende kopiere og indsætte HTML-koden på websitet.

"Hos TeeShoppen kan vi varmt anbefale InMobile. Der bliver ydet en kanon service, hvor man hurtigt kan mærke deres ekspertise og kærlighed for e-handel."
Benjamin Philip
Indehaver