Shopify

Shopify

+ inMobile

Ved brug af
Zapier
Ved brug af
Make

Med en integration mellem Shopify og inMobile er det nemt og hurtigt, at tilføje SMS til virksomhedens permission marketingmix. inMobile har nemlig udviklet en integration, som afleverer opdateret kunde-data fra din Shopify shop.

Shopify

E-commerce segmentering

Det er nøglen til smartere og mere relevant marketing. I inMobile kan du sende SMS-beskeder til kunder baseret på, hvad de har købt, hvornår de har købt, hvor meget de købte for mv. Du kan altså bruge din kundedata til at tilbyde de rigtige incitamenter til de rigtige kunder og dermed øge omsætningen på din shop.

"Vi sendte ud til kunder, som havde købt flere gange og har på denne udsendelse en meget tilfredsstillende ROI på 40."

Luise Sejrup - indehaver af MollyOgMy.dk

Molly&My
Billede af kontakter som bliver segmenteret
Shopify

Genvind mistet salg og mindsk antallet af forladte kurve

Værktøjet hedder Abandoned Cart SMS. “Abandoned Cart” eller “Forladt kurv” er et udtryk, som bruges, når en potentiel kunde lægger varer i indkøbskurven og forlader webshoppen før købet er afsluttet.

inMobile sender automatisk en SMS-besked med et link direkte tilbage til kundens forladte kurv, hvor alle indtastede oplysninger er gemt. Nemmere bliver det ikke for kunder at vende tilbage til shoppen og færdiggøre købet.

"3 ud af 5 kunder afslutter købet efter at have modtaget SMS-beskeden. Vi vil til enhver tid anbefale inMobile som samarbejdspartner."

Monica - indehaver af Monis.dk

Monis logo

Sådan arbejder inMobile og Shopify sammen

Kunder, som har ”accepteret marketing” ifm. checkouten, tilføjes automatisk til en liste i inMobile, hvorfra der nemt kan sendes kampagne-beskeder med rabatkoder og gode tilbud via SMS. Du bestemmer selv hvilke data du vil synkronisere. Derudover indeholder integrationen en Abandoned Cart funktion, som mindsker antallet af forladte kurve.

Prøv gratis
Billede af to browservinduer med Shopifys platform og inMobiles platform.
Shopify

Højere åbningsrate og CTR

Undersøgelser viser, at 98% af alle SMS-beskeder åbnes, hvor e-mails til sammenligning har en åbningsrate på 20%. Det betyder, at næsten 5x så mange læser dine SMS-beskeder end de åbner dine e-mails. Den gennemsnitlige CTR for links i SMS-beskeder ligger på 19% imens CTR for e-mail-marketing ligger på 3%.

68%
flere åbnede SMS-beskeden end emailen
10x
ROI for hver udsendelse
Billede af en telefon med en SMS og en megafon
Shopify

En omkostningseffektiv kanal

SMS er en omkostningseffektiv salgskanal og SMS-kampagner er billigere at eksekvere end for eksempel email-marketingkampagner. Email-kampagner kræver grafisk design og gennemarbejdet tekstforfatning. Med sine 160 tegn og ingen grafiske krav, er SMS således en hurtig og effektiv kanal til korte og præcise budskaber.

Billede af en telefon med en sparegris ved siden af

Barnets Verden bruger SMS som marketingkanal

Med integrationen til Shopify kan Barnets Verden ubesværet sende marketingbeskeder til deres kunder.

Vi hjælper allerede +12.000 brugere. Vi kan også hjælpe dig.

No items found.
"Samlet set har vi oplevet en tre gange højere omsætning pr. SMS end vi gør på email, hvilket beviser den tydelige effekt. Dertil integrer inMobile på 5 minutter med min Shopify-shop, hvilket gør det lynhurtigt at komme i gang."
Daniel Johannesen
Ejer af Watery

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.