funktioner

Samtaler

Send nemt og hurtigt SMS-beskeder til én eller få modtagere

Prøv 14 dage gratis

Hvad er Samtaler?

Med Samtaler kan du kommunikere 1-vejs og 2-vejs til en eller flere mobilbrugere. Funktionen fungerer som indbakken i de fleste mailprogrammer og giver dig et hurtigt overblik.
SAMTALER

Brand virksomheden som afsender

Afsendernavnet kan enten bestå af tal, bogstaver eller begge dele. Med et alfanumerisk afsendernavn bliver dit brand promoveret og tydeliggør overfor modtageren, hvem der er afsender af SMS-beskeden.

Det alfanumeriske afsendernavn, kan udelukkende bruges til 1-vejs kommunikation, hvorimod et virtuelt telefonnummer åbner op for 2-vejs kommunikation.

Læs alt du skal vide om virtuelle numre her >
Illustration af en mobil, hvor afsendernavnet i toppen af korrespondancen er fremhævet.
samtaler

SMS-skabeloner

Med en skabelon kan du både spare arbejdstid og sikre en ensrettet kommunikation.

I stedet for at skrive den samme tekst igen og igen, er det nemt at oprette en skabelon. Der er ingen begrænsning på antallet af skabeloner, og du kan således oprette skabeloner, der passer til ethvert formål.

Illustration af en mobilbruger som bliver tilmeldt en liste i inMobile

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.

Prøv gratis

Eksempler på Samtaler

Nedenfor kan du se, hvad Samtaler kan bruges til.

Opfølgning

Ringer du også tit forgæves og lægger mange telefonsvarerbeskeder, som formentlig aldrig bliver aflyttet? Send dine kunder en SMS, og bed dem ringe direkte til dig.

Vinopolet

Hej Kalle.

Jeg har lige forsøgt at ringe til dig. Vil du ringe tilbage til mig på 12 34 56 78 ? Det er vedr. din interesse i vores månedlige smagekasse.

Mvh. Henrik fra Vinopolet

Skriv besked...

Påmindelser

Statistikken viser, at op mod 90% af alle SMS-beskeder bliver læst indenfor de første 3 minutter efter modtagelsen. Det gør kanalen til det oplagte valg, når der skal sendes en påmindelse om en aftale eller anden vigtig info.

Timesedler

Hej Erik

Det er fredag, og ugens timesedler skal afleveres på kontoret, inden du kan gå på weekend, husk det nu! :-)

Mvh. Lotte fra økonomi

Skriv besked...

Servicebeskeder

Hold kunder orienteret når et servicetjek eller en reparation er færdig. Eller informer kunder af din forretning om levering af varer. Uanset hvilken branche du er i, er det en god idé at holde kunderne orienterede - her er SMS en oplagt kanal.

Tableshop

Kære Anne Mette

Vi har fået produktet: Spisebord ST32 på lager igen. Det sendes fra vores centrallager indenfor 1-2 hverdage. Du bliver kontaktet af fragtfirmaet for nærmere aftale om levering.

Mvh. Tableshop

Skriv besked...

Vi udvikler hele tiden nye funktioner, så du kan gøre det smartere og hurtigere

Herunder finder du flere funktioner, der spiller godt sammen med Samtaler.

Indflet navn i SMS-beskeden

Gør SMS-beskeden mere personlig ved at lade systemet indflette mobilbrugeres navn helt automatisk. inMobile kan således matche navn og nummer, så længe mobilbrugeres navn figurerer på en liste i inMobile.

Gentag en udsendelse

Skal du sende den samme SMS-besked afsted med et fast interval, for eksempel én gang hver 14. dag, kan du lave en gentaget udsendelse.

Du bestemmer selv tidsintervallet mellem hver SMS-besked, og du slipper for at udsende SMS-beskeden manuelt hver gang.

Tidsindstil din udsendelse

Ved at tidsindstille din udsendelse kan du skrive SMS-beskederne, når det passer dig og lade systemet klare udsendelsen på det planlagte tidspunkt.

Læs her hvornår det er bedst at sende din SMS-besked >

"inMobile er blevet et vigtigt kommunikationsværktøj for os. Det kan eksempelvis være advarsler omkring mistænkelige mails der er i omløb, udfordringer med netværket på en eller flere lokationer, adgang til e-mail eller servere. Vi kan lynhurtigt reagere og inden for få minutter får de berørte medarbejdere besked."
Steen Guldborg
It Manager

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.