funktioner

E-mail til SMS

E-mail til SMS giver dig mulighed for at sende og modtage SMS-beskeder direkte fra dit mailprogram.

Prøv 14 dage gratis

Hvad er E-mail til SMS?

E-mail til SMS giver dig mulighed for nemt at sende og modtage SMS-beskeder direkte fra dit mailprogram. Du kan således sende SMS-beskeder uden at skulle logge på din inMobile konto eller installere software på din computer.
E-MAIL TIL SMS

Whitelist e-mail adresser eller domæner

Som en ekstra sikkerhed skal du angive hvilke e-mailadresser, der har godkendelse til at sende SMS-beskeder fra inMobile. Det er således kun de whitelistede e-mailadresser, der kan sende E-mail til SMS via inMobile.

Ønskes alle medarbejdere i virksomheden godkendt, kan virksomhedens domæne godkendes.

Illustration af inMobile hvor man kan Whiteliste email adresser.
E-MAIL TIL SMS

Definér selv afsendernavnet

Du kan selv vælge afsendernavnet på SMS-beskeden. Skriv for eksempel navnet på din virksomhed, så det er det første mobilbrugeren ser, når vedkommende modtager SMS-beskeden.

Hvis du bruger en tekst-afsender fremfor et telefonnummer, vil mobilbrugeren ikke kunne besvare SMS-beskeden. Har du behov for 2-vejs kommunikation, hvor mobilbrugeren skal kunne svare tilbage på din SMS-besked, skal du i stedet bruge et virtuelt telefonnummer.

Læs alt du skal vide om virtuelle numre her >
Illustration af en mobil, hvor afsendernavnet i toppen af korrespondancen er fremhævet.

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.

Prøv gratis

Modtag svar på dine SMS-beskeder

Ønsker du at modtage svar på dine SMS-beskeder, kan du nemt tilkøbe et virtuelt telefonnummer. Modtageren besvarer blot SMS-beskeden, og svaret vil herefter blive sendt til din e-mail.

Læs mere om 2-vejs kommunikation her
E-MAIL TIL SMS

Fjern e-mail signatur og HTML elementer

En e-mailsignatur indeholder ofte oplysninger, som er overflødige i en SMS-besked. Det kan for eksempel være virksomhedens logo, adresse etc. Ved at angive en specifik tekst i opsætningen af E-mail til SMS, kan hele eller dele af signaturen fjernes helt automatisk.

Illustration af en email hvor signaturen er streget over.

Få inspiration til din næste udsendelse her

Nedenfor kan du se nogle af de mange måder, du kan bruge E-mail til SMS på.

2-vejs kommunikation

Har du brug for at få hurtigt svar fra en kunde? Send kunden en SMS-besked og få svar indenfor kort tid. 90% af alle SMS-beskeder læses indenfor 3 minutter.

+45 12 34 56 78

Hej Thomas

Vi mangler dit policenummer fra dit nuværende forsikringsselskab. Vil du sende nummeret til mig hurtigst muligt?

Mvh. Henning fra GF-forsikring

Hej Henning

Jo det er 3456-09546

Hilsen Thomas

Tak!

God dag

Mvh. Henning fra GF-forsikring

Skriv besked...

Intern kommunikation

Send vigtige meddelelser til dine ansatte via SMS. Det kan være alt fra oplysninger ved nedbrud, planlagte servicevinduer eller en lykønskning op til jul.

Aarsleff

Kære alle.

Vi er nødt til at afbryde it-netværket klokken 12 i ca. 10 minutter. Husk at gemme dit arbejde inden afbrydelsen. Vi beklager generne dette vil medføre.

Mvh. ServiceDesk

Skriv besked...

Rykker på SMS

Mobilen er brugerens mest personlige genstand. En sløv betaler vil derfor føle, at du kommer meget tæt på, og vedkommende vil være mere tilbøjelig til at betale sit udestående.

Vandværket

Hej Lars.

Du har et udestående på 645,45 kr., som vi beder dig betale indenfor 8 dage. Hvis vi ikke modtager beløbet, vil sagen overgå til inkasso og dermed medføre yderligere omkostninger.

Mvh. Vandværket

Skriv besked...
"Vi har haft størst succes med SMS kontra email, da ikke alle ser emailen. For det første er det vigtigt, at det brugte service er klar, når vi afhenter det, og hvis en kunde har noget som de er utilfreds med, så skal vores kundeservice have skabt en kontakt til kunden omgående. Her er SMS-beskeder simpelthen den eneste måde at kommunikere med kunden."
Jesper Nygaard
Teknisk chef

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.