Magento 1

Magento 1

+ inMobile

Ved brug af
Zapier
Ved brug af
Make

Integrationen mellem Magento 1 og inMobile strømliner din markedsføring. Det tager blot få minutter at tilføje SMS-kanalen til virksomhedens marketingmix.

Magento 1

Få større udbytte af dine shopdata

Segmentering er altafgørende for en succesfuld kampagne. Derfor har vi gjort det nemt at segmentere målgrupper med afsæt i kundedata leveret af din Magento shop.

Integrationen lader dig bl.a. vide, hvornår dine kunder har købt, hvor ofte de har købt og hvilke beløb de købte for. Du får derved mulighed for at række ud til kunder, der skal genaktiveres, eller du kan segmentere en skarp målgruppe til dine kernekunder – dem som er mest tilbøjelige til at handle hos dig igen.

Billede af kontakter som bliver segmenteret
Magento 1

Få dine kunder tilbage til checkout

68% af alle kunder forlader din webshop (gennemsnitligt), efter de har lagt varer i kurven. Få dem tilbage til checkout ved at sende dem en automatisk SMS-besked med et link til indkøbskurven. Integration er sat op på få minutter, og potentialet er kæmpestort.

"Abandoned Cart SMS gav os pengene 72 gange igen på den første uge"

Mikkel Birk Christiansen - ejer af Pro-dress.com

Logo - Pro-dress

Sådan arbejder inMobile og Magento 1 sammen

Mulighederne med SMS-marketing starter i det øjeblik en kunde har “accepteret marketing” i forbindelse med checkout. Kunden tilføjes automatisk en liste, hvorefter der nemt kan sendes kampagne-beskeder med rabatkoder og gode tilbud via SMS. Det er også denne integration, som giver mulighed for at sende Abandoned Cart SMS-remindere.

Prøv gratis
Billede af to browservinduer med Magentos platform og inMobiles platform.
Magento 1

Åbningsrater der ikke kan ignoreres

Ingen anden markedsføringskanal kan måle sig med SMS. 90% af alle SMS-beskeder læses inden for 3 minutter. Selvom der i dag er mange messaging apps, får lyden af en indgående SMS-besked stadig størst opmærksomhed.

"Når folk åbner en SMS, så reagerer de på den med det samme. Man lægger den ikke væk for så at vende retur senere, som mange gør med e-mails."

Email Larsen - Projektleder, The Meat Club

Logo - The Meat Club

Billede af en telefon med en SMS og en megafon
Magento 1

Alle kan lave en SMS-besked

Du skal ikke booke tid hos en grafiker eller hyre andre specialister for at lave en SMS-besked. De kan laves af alle. Når budskabet er formuleret, tager det ikke mange minutter at sætte selve beskeden op og sende den ud.
Dermed sparer du tid og kan reagere øjeblikkeligt, hvis du for eksempel får en god ide.

Billede af et designprogram med et rødt kryds henover

Vi hjælper allerede +12.000 brugere. Vi kan også hjælpe dig.

No items found.
Integrationsdelen er helt essentiel. Vi kan nemt fastholde relationen til kunderne ved at synkronisere mellem Magento og inMobile. På den måde får vi automatisk synkroniseret kundeinformationer fra webshoppen til vores egne lister. Det gør det muligt for os at segmentere og styre, hvem der skal modtage hvilke typer SMS’er og tilbud – og hvornår de skal modtage dem.
Emil Larsen
Projektleder hos The Meat Club