WooCommerce

WooCommerce

+ inMobile

Ved brug af
Zapier
Ved brug af
Make

Få flere konverteringer og øg kundeloyaliteten med integrationen til inMobile. inMobile forbinder din webshop til branchens mest udbredte SMS-marketing tool og giver dig dermed mulighed for at målrette kampagner med udgangspunkt i data leveret af din webshop.

WooCommerce

Forbind dine tools og strømlin dit marketingmix

inMobile har udviklet en integration mellem inMobile og WooCommerce, klar til installation for de ambitiøse e-commercers.

Integrationen gør det nemt og hurtigt at tilføje SMS som “add-on” i WooCommerce, så du kan få dine budskaber ud via den bedst performende kanal på markedet. Integrationen henter data fra WooCommerce, så kampagner effektivt segmenteres og målrettes på baggrund af købsadfærd.

WooCommerce

Abandoned Cart SMS konverterer forladte kurve til salg

Med Abandoned Cart SMS får du mulighed for at genskabe en stor del af de forladte kurve. Undersøgelser peger på, at op mod 68% af alle kunder forlader din webshop, efter de har lagt varer i kurven.

Ved at sende en personlig SMS-reminder med informationer om ”de glemte produkter” og et link til checkout, optimeres konverteringen på din webshop og kunderelationen fastholdes - på én og samme tid.

Sådan arbejder inMobile og WooCommerce sammen

Dit udbytte af SMS-marketing starter i det øjeblik en kunde “accepterer marketing” i forbindelse med køb. Kunden tilføjes automatisk en liste i inMobile, som senere danner grundlag for udsendelse af kampagne-beskeder via SMS. Derudover får du mulighed for at genskabe tabte kurve med Abandoned Cart SMS.

Prøv gratis
Billede af to browservinduer med WooCommerces platform og inMobiles platform.
WooCommerce

Omsæt data til værdifuld indsigt

Som e-shop ejer er du sikker interesseret i at kende effekten af nye tiltag.

Når du planlægger kampagner i inMobile, kan du tracke dine indsatser via linktracking på dit eget domæne, f.eks. sms.shopnavn.dk

Der kan desuden tilføjes UTM-parametre, så data kan aflæses i Google Analytics.

Ved at tracke dine SMS-kampagner får du indsigt i performance, som senere kan anvendes til planlægning og optimering af fremtidige kampagner.

CTR (Click Through Rate) vises i procent og angiver den procentvise mængde, som klikker på linket i SMS-beskeden.

Billede af linktracking
WooCommerce

98% ser dine kampagner

En åbningsrate på hele 98% gør SMS til en konkurrencedygtig og træfsikker kanal. Dine buskaber bliver nemlig leveret direkte til din kunde udenom SPAM-filtret, og din SMS-besked bliver typisk set allerede indenfor de første 3 minutter.

Der er ingen anden markedsføringskanal, som kan måle sig med SMS, og de høje åbningsrater gør, at SMS er en pålidelig og sikker kanal at få sit budskab ud med.

Billede af en telefon med en SMS og en megafon

Vi hjælper allerede +12.000 brugere. Vi kan også hjælpe dig.

No items found.
Hos Rito.dk anvender vi abandoned SMS’er med succes til at konvertere kurve til kunder. SMS har generelt en langt højere åbningsrate end e-mail, men samtidig oplever vi også en markant højere CTR. Vi får i gennemsnit 9,9 kr. i omsætning for hver abandoned SMS vi udsender.
Kasper Toxvig
Marketingmedarbejder hos Rito.dk

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.