Magento 2

Magento 2

+ inMobile

Ved brug af
Zapier
Ved brug af
Make

Integrationen mellem Magento 2 og inMobile kører på få minutter og sparer dig for det manuelle arbejde.

Magento 2

Segmentér kampagner med afsæt i data

Magento 2 leverer værdifulde data, som giver dig indblik i, dine kunders købsadfærd. Datagrundlaget giver dig derfor de bedste forudsætninger for at segmentere skarpe målgrupper for dine sms-kampagner. Ræk ud til kunder der ikke har handlet længe, beløn de mest loyale eller byd nye velkommen.

"Vi sendte ud til kunder, som havde købt flere gange og har på denne udsendelse en meget tilfredsstillende ROI på 40."

Luise Sejrup - indehaver af MollyOgMy.dk

Molly&My
Magento 2

Sådan genskaber du ”tabte kurve”

Driver du en webshop, kender du helt sikkert problematikken omkring forladte kurve. Kunderne lægger varer i kurven og forlader shoppen lige før betalingsvinduet.

Integrationen mellem Magento 2 og inMobile giver dig mulighed for at opsætte Abandoned Cart SMS, så dine kunder modtager en automatisk SMS-påmindelse om de glemte produkter. Et link fører kunden direkte tilbage til check out, hvor alle de indtastede oplysninger er gemt.

Sådan arbejder inMobile og Magento 2 sammen

De mange muligheder med SMS-marketing starter i det øjeblik en kunde “accepterer marketing”. Det kan f.eks. være i forbindelse med køb eller i en sign-up formular. inMobile tilføjer automatisk kunden til en sync-liste, som det er nemt og hurtigt at udsende kampagner til. Udover SMS-kampagner giver integrationen også adgang til Abandoned Cart SMS.

Prøv gratis
Billede af to browservinduer med Magentos platform og inMobiles platform.
Magento 2

Linktracking optimerer dine kampagner

inMobile tilbyder nu linktracking i SMS-kampagner. Det betyder kort og godt, at det er blevet meget nemmere at tracke dine modtageres interaktioner med dine kampagner og på den måde indsamle data, som du kan bruge til at optimere fremtidige SMS-kampagner.

Med inMobiles linktracking opretter du et subdomæne til din SMS-kampagne. Det er dette domæne, der bliver vist til modtagerne. Ud over at det forkorter linket, er det også med til at skabe tryghed hos modtageren. Det skaber nemlig tryghed for modtageren, når afsenderens navn er vist, og det afføder en højere click through rate på dine links.

Billede af linktracking
Magento 2

En træfsikker kanal uden spamfilter

Ingen andre markedsføringskanaler kan konkurrere med SMS. 90% af alle SMS-beskeder læses endda indenfor 3 minutter efter modtagelse. Selvom der i dag er adskillige messaging apps, får lyden af en indgående SMS-besked stadig størst opmærksomhed.

Billede af en telefon med en SMS og en megafon

Vi hjælper allerede +12.000 brugere. Vi kan også hjælpe dig.

No items found.
Integrationsdelen er helt essentiel. Vi kan nemt fastholde relationen til kunderne ved at synkronisere mellem Magento og inMobile. På den måde får vi automatisk synkroniseret kundeinformationer fra webshoppen til vores egne lister. Det gør det muligt for os at segmentere og styre, hvem der skal modtage hvilke typer SMS’er og tilbud – og hvornår de skal modtage dem.
Emil Larsen
Projektleder hos The Meat Club