< Tilbage
Kampagner/SMS til lister

Mobilnummer Cooldown: SMS-til-lister

Aktiver Mobilnummer Cooldown og ekskluder mobilbrugere fra din SMS-kampagne, hvis de allerede har modtaget en SMS inden for et bestemt tidsinterval.

Når du planlægger eller sender en SMS-kampagne i inMobile, kan du vælge at aktivere funktionen ”Mobilnummer Cooldown”.

Funktionen betyder kort fortalt, at de mobilnumre, som allerede har modtaget en SMS-besked fra din virksomhed inden for et bestemt tidsinterval, ikke også vil modtage den SMS-kampagne, du er i gang med at lave. Tidsintervallet angives, når du aktiverer funktionen.

Det er en smart funktion at aktivere, hvis du vil undgå at sende for mange SMS-beskeder til den samme modtager inden for kort tid.  

I videoen ovenover kan du se, hvordan du aktiverer Mobilnummer Cooldown i SMS-til-lister.

Sådan bruger du Mobilnummer Cooldown i SMS-til-lister

  1. Gå til menupunktet ”SMS til lister”.
  2. Klik på ”Ny udsendelse” i øverste højre hjørne.
  3. Vælg liste, land og eventuelt segment for din udsendelse. I samme step kan du nu vælge at aktivere ”Mobilnummer Cooldown”.
  4. Sæt kryds i feltet ”Mobilnummer Cooldown” for at aktivere funktionen.
  5. Vælg dit ønskede tidsinterval*.
  6. Tryk på næste og fortsæt med at planlægge din SMS-udsendelse.

Du er nu sikker på, at din SMS-udsendelse ikke bliver sendt til mobilbrugere, som allerede har modtaget en SMS-besked inden for dit angivne tidsinterval.

*Tidsintervallet angiver, inden for hvilket tidsrum dine mobilbrugere skal have modtaget en SMS-besked for at blive ekskluderet fra den SMS-udsendelse, du er i gang med at lave.

Fordele ved Mobilnummer Cooldown

Der er nogle potentielle fordele ved at bruge Mobilnummer Cooldown i dine SMS-kampagner.

Bedre kundeoplevelse
Ved ikke at sende for mange SMS-beskeder inden for meget kort tid, udviser du hensyn til dine modtageres tid og opmærksomhed. Det kan være med til at styrke kundernes opfattelse af dit brand.

Styr på dine udsendelser
Sender du SMS-beskeder via flere forskellige funktioner i inMobile (f.eks. SMS-automations, SMS-API eller e-mail til SMS), sikrer Mobilnummer Cooldown funktionen, at dine modtagere ikke ved en fejl får din SMS-kampagne kort tid efter, at de allerede har fået en SMS-besked f.eks. fra en SMS-automation.

Færre afmeldinger
Når du sikrer, at dine modtagere ikke får flere beskeder inden for kort tid, forebygger du potentielle afmeldinger fra modtagere, der kan risikere at føle sig overvældet af for mange SMS-beskeder på for kort tid.