< Tilbage
E-mail til SMS

Mobilnummer Cooldown: E-mail til SMS

Aktiver Mobilnummer Cooldown i din e-mail til SMS-opsætning, og ekskluder de mobilbrugere, som allerede har fået en SMS inden for et bestemt tidsrum.

Sender du SMS-beskeder via funktionen ”E-mail til SMS”? Så har du mulighed for at aktivere funktionen ”Mobilnummer Cooldown”.

Når du aktiverer Mobilnummer Cooldown funktionen på din e-mail til SMS-opsætning betyder det at mobilbrugere, som allerede har modtaget en SMS fra din virksomhed inden for et angivet tidsinterval, ikke også vil modtage den SMS, du sender fra din e-mail.

Funktionen er altså din sikkerhed for, at en mobilbruger aldrig kan modtage mere end én SMS-besked fra din virksomhed inden for at bestemt angivet tidsinterval – hvad end SMS-beskeden er sendt via e-mail til SMS, SMS-automations, SMS-API eller SMS-til-lister.

Du aktiverer Mobilnummer Cooldown inde på den enkelte e-mail til SMS-opsætning på din inMobile konto. I videoen ovenfor kan du se, hvordan du aktiverer funktionen i e-mail til SMS.

Sådan bruger du Mobilnummer Cooldown i E-mail til SMS

  1. Gå til menupunktet ”E-mail til SMS”.
  2. Klik på ”Opret ny opsætning” eller rediger en allerede eksisterende opsætning ved at klikke på den og derefter på ”Rediger”.
  3. Indsæt det domæne eller den mail du vil sende SMS’er fra.
  4. Klik på knappen ”Næste”.
  5. Vælg dit afsendernavn.
  6. Sæt kryds i feltet ”Mobilnummer Cooldown” for at aktivere funktionen.
  7. Vælg dit ønskede tidsinterval* og tryk på ”Gem”.

Du er nu sikker på, at din e-mail til SMS-besked ikke bliver sendt til de mobilbrugere, som allerede har modtaget en SMS-besked fra din virksomhed inden for det angivne tidsinterval.

*Tidsintervallet angiver, inden for hvilket tidsrum mobilbrugeren skal have modtaget en SMS-besked for at blive ekskluderet fra din e-mail til SMS-udsendelse med den pågældende afsender.

Fordele ved Mobilnummer Cooldown

Ved at aktivere Mobilnummer Cooldown i din e-mail til SMS-opsætning, kan du potentielt opnå en række fordele.

Positiv kundeoplevelse
Når du sikrer, at dine modtagere ikke får for mange SMS-beskeder inden for kort tid, viser du hensyn til modtagernes tid og opmærksomhed. Det kan være med til at skabe et positivt indtryk af din virksomhed.

Overblik over udsendelser
Sender du SMS’er via forskellige funktioner som SMS-automaitons eller SMS-API, kan det være svært at sikre, at mobilbrugerne ikke får for mange SMS-beskeder inden for kort tid. Det løser Mobilnummer Cooldown funktionen.

Undgå afmeldinger
SMS-kanalen er en af de mest personlige kommunikationskanaler. Derfor er det vigtigt ikke at sende for mange SMS-beskeder til den samme modtager inden for meget kort tid, da det kan resultere i en afmelding. Det undgår du med Mobilnummer Cooldown.