SMS MODUL

SMS modul

98% læser dit budskab, det leveres instant, læses typisk inden for 5 minutter og åbningsraten er 5x højere end email.

Prøv gratis
SMS MODUL

Ét SMS-modul - et utal af muligheder

Både virksomheder og foreninger kan få gavn af et SMS-modul – også kendt som en SMS gateway – som tillader, at der fremsendes SMS-beskeder til kunderne eller medlemmerne. Via et SMS-modul kan du igennem en online SMS-platform nemt fremsende og modtage SMS-beskeder.

Ønsker du som virksomhed at fremsende SMS-beskeder som en del af din kommunikation med kunden, kan det rette SMS-modul fra inMobile være løsningen. Igennem modulet kan du nemt og hurtigt fremsende SMS-påmindelser, udsende SMS-tilbud, afholde SMS-konkurrencer, opsætte og afholde en SMS-afstemning, modtage SMS-betalinger, starte en SMS-indsamling samt meget mere.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det afhænger derfor meget af din virksomheds branche, hvordan du kan bruge SMS-beskeden i kommunikationen med din kunde.

Du har muligheden for at tilgå dit SMS-modul online, hvor du nemt kan fremsende SMS-beskeder, når du ønsker. Vores online SMS-platform er udviklet så den er intuitiv og nem at gå til. Derfor kan den både benyttes af nybegyndere uden foregående tekniske viden samt af ekspertbrugere.

Integration med virksomheden kan nemt ske igennem et simpelt og intuitivt API, som sikrer en hurtig og problemfri sammenkobling mellem jeres software og inMobiles API. Der er både gratis opsætning og efterfølgende support ved alle kunder hos inMobile.

Ideer til at benytte SMS modulet

Når først du har fået opsat SMS modulet hos inMobile, er mulighederne for at fremsende SMS-beskeder til kunder og medlemmer store. Herunder er et par eksempler på, hvordan din virksomhed kan anvende SMS-beskeden optimalt.

SMS-påmindelser: Leverer din virksomhed serviceydelser osv., kan du have fordel af at minde din kunde omkring ex en kommende bestilling for at minimere udeblivelser. Herudover kan SMS-påmindelser benyttes til at minde kunderne om at bestille endnu en tid, da det er noget tid siden sidst aftalte tid.

SMS kundeklubber: Du kan nemt holde kontakten til din kundeklubs medlemmer for at gavne salget og loyaliteten. Fremsend f.eks. SMS-beskeder på gode rabatter, eksklusive kundeaftener eller blot med informationer omkring din virksomhed, som din kunde ikke vil misse.

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.