GRUPPE SMS

Gruppe SMS hos inMobile

Ønsker du at fremsende en gruppe SMS – dvs. en SMS-besked til flere personer på samme tid – så kræver dette det rigtige software.

Prøv gratis

Det rigtige software

Ønsker du at fremsende en gruppe SMS – dvs. en SMS-besked til flere personer på samme tid – så kræver dette det rigtige software. Igennem en almindelig mobiltelefon vil du ofte være begrænset til kun at kunne sende en gruppe SMS til 10 personer ad gangen. Herudover har du også en række andre begrænsninger, som gør det besværligt at benytte gruppe SMS kommercielt - som f.eks. kan relatere til pris, funktionalitet og tovejskommunikation.

Funktionalitet

Hvis en virksomhed, forening eller klub ønsker at fremsende SMS-beskeder til flere af deres kunder eller medlemmer på samme tid igennem en gruppe SMS, så er dette en mulighed igennem en SMS gateway hos inMobile.

Når først du har indhentet telefonnummeret og fået godkendelse til at fremsende SMS-beskeder dertil, kan du nemt fremsende disse direkte fra en online SMS-platform. Du kan optimere dine SMS-beskeder i en gruppe SMS til at fremsende på bestemte tidspunkter, benytte personens navn, modtage feedback for kunderne og meget mere.

Den online SMS-platform, hvorigennem en gruppe SMS kan fremsendes er nem at tilgå uden teknisk erfaring, da systemet er intuitivt, brugervenligt og udviklet til nybegyndere såvel som ekspertbrugere.

Muligheder med gruppe SMS

Når først din virksomhed har muligheden for at benytte sig af gruppe SMS, er mulighederne for anvendelse af SMS-beskeder mange. Benyt f.eks. muligheden til at afholde SMS konkurrencer, SMS afstemninger, fremsende informative service SMS-beskeder, tage imod SMS betaling eller oprette en kundeklub og skabe loyale kunder til virksomheden.

Med gruppe SMS får virksomheden en række muligheder, som ofte vil variere fra branche til branche i præcis, hvordan SMS-beskeden kan benyttes. De fleste brancher kan med fordel benytte SMS-beskeden som en aktiv kommunikations- eller markedsføringskanel til kunden.

Test gruppe SMS gratis

Ønsker du at se, hvordan en SMS gateway og muligheden for fremsendelse af gruppe SMS kan fungere for din virksomhed eller forening? Så har du muligheden for at prøve en gratis prøveperiode på 14 dage med mulighed for udsendelse af 50 SMS-beskeder gratis. Denne prøveperiode indeholder gratis opsættelse samt fri support pr. telefon og e-mail, så vi sikrer os, at du kommer godt fra start. Opret din gratis konto i dag.

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.