Hubspot

Hubspot

+ inMobile

Ved brug af
Zapier
Ved brug af
Make

HubSpot er en yderst populær CRM-platform. Her kan du samle salg, marketing og kundeservice ét sted – og nu kan du gøre dit setup endnu stærkere. Med en HubSpot integration i inMobile kan du både sende og modtage SMS’er i HubSpot samt bygge SMS direkte ind i dine workflows.

Hubspot

Forbind HubSpot og inMobile på 2 minutter

Når du forbinder HubSpot og inMobile, åbner det for flere muligheder med SMS. Du kan bl.a. åbne op for dialog med din modtager eller sende automatiske SMS-beskeder via HubSpot workflows.  

Med inMobiles integration til HubSpot kan du udnytte værdifulde data i HubSpot til at sende målrettede og personlige SMS-beskeder til dine modtagere. Arbejder du med automatiske SMS-udsendelser, tilbyder HubSpot workflows desuden en bred vifte af triggers, som gør det muligt at arbejde strategisk med dine SMS-automations.

Med en HubSpot integration i inMobile, kan du bl.a. sende:

  • Marketing kampagner og tilbuds SMS’er.
  • Beskeder om varer, der er tilbage på lager.
  • Win-back beskeder.
  • Tabt-kurv beskeder.
  • Notifikationer og påmindelser om aftaler.
  • Onboarding meddelelser.
Billede af fire muligheder med SMS som du opnår, når inMobile og Hubspot forbindes
Hubspot

Skab synergi mellem mail og SMS

Hvis du ikke allerede kombinerer SMS og e-mail i dine marketingflows, er tiden inde til at tage dette skridt. Med en integration mellem inMobile og HubSpot er det nemlig blevet endnu lettere at bruge både mail og SMS som en dynamisk del af dit permissionmarketing-mix.

Både SMS og e-mail spiller en vigtig rolle i Permission Marketing - altså markedsføring til personer, der har givet deres tilladelse først.

Hver af de to kanaler har sine styrker og svagheder, som supplerer hinanden. Derfor bør du tænke begge kanaler ind i dit marketingmix.

Med inMobiles HubSpot integration er det nemt, for med den kan du bygge workflows, der indeholder både mail og SMS. Du kan desuden planlægge dine udsendelser med afsæt i relevant data, og således skabe den bedste oplevelse for dine modtagere.

Billede af et marketingflow med SMS og email

Sådan virker inMobile & HubSpot

Når du integrer inMobile og HubSpot, skaber du ikke en synkronisering mellem de to platforme. Du tilføjer i stedet inMobile som et ekstra element i din HubSpot konto. Arbejder du allerede i HubSpot, bliver det altså endnu lettere at sende SMS og samle din data ét sted.

Det er let at oprette HubSpot integrationen - og endnu lettere at arbejde med SMS i HubSpot bagefter. Læs hvordan herunder.

Guide: Opret HubSpot integration >

Artikel: Sådan sender du SMS i HubSpot >

Prøv gratis
Billede af HubSpot og inMobiles systemer
Hubspot

Byg relationer med 1:1 dialog

Benytter du et virtuelt nummer til at sende dine SMS-beskeder, kan modtageren svare tilbage på dine beskeder. Dialogen med modtageren foretages direkte fra din HubSpot kontounder funktionen ”Open chat” på den enkelte kontakt.

Her kan du hurtigt sende og modtage beskeder samt få et overblik over tidligere SMS-korrespondancer. Så bliver det ikke lettere at kommunikere direkte og 1:1 med dine kunder.

Billede af en chat inde i Hubspot
Hubspot

Databaserede SMS-afsendelser

Med real-time kundedata i HubSpot, kan du bygge dynamiske lister baseret på kundernes demografi, købsadfærd og angivne interesser.

Brug den data til at sende langt mere målrettede og relevante beskeder til kunderne med alt fra personlige produktanbefalinger til loyalitetsskabende invitationer og spændende kampagner.

Billede af kontakter som bliver segmenteret

Vi hjælper allerede +12.000 brugere. Vi kan også hjælpe dig.

No items found.

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.