Make

Make

+ inMobile

Ved brug af
Zapier
Ved brug af
Make

Med en integration til Make har du den perfekte mellemmand, der sikrer, at alle dine systemer kan kommunikere gnidningsfrit.

Make

Forbind inMobile med en tredjepart

Make er en automatiseringsplatform med en mission om at gøre det muligt for alle – uanset om du har erfaring med udvikling eller ej – at skabe innovative, online løsninger.  

Det betyder, at du med Make kan skabe forbindelse mellem forskellige systemer samt automatisere opgaver imellem forskellige webapplikationer – alt sammen uden at skrive kode.

Du kan f.eks. forbinde inMobile med andre web apps, og på den måde sende informationer både til og fra inMobile, sende udgående SMS-beskeder eller foretage bestemte automatiske handlinger, når der er en indgående SMS. Du kan også oprette eller slette kontakter og meget mere.

Kom i gang med inMobiles Make app her >

Billede af en listesync
Make

Lad dine systemer tale sammen

Med blot nogle få klik kan din inMobile konto tale sammen med alle dine andre systemer. Med Make kan du således designe, bygge og automatisere flere af dine processer, og på den måde sikre en mere effektiv og strømlinet SMS-oplevelse for dine modtagere – helt uden brug af kode.

Make integrerer til et utal af webapplikationer - heriblandt Facebook Lead Ads, Google Sheets, Microsoft 365 og mange flere.

Billede af fire features
Make

Skab kampagner, der rammer plet

Når du integrerer Make og inMobile, fungerer Make som bindeled mellem inMobile og dine andre systemer. Det betyder bl.a., at du kan synkronisere alle dine kontakter i inMobile med en tredjepart (fx dit CRM).

Med en Make integration til inMobile kan du således opsætte automatiserede workflows baseret på kundernes individuelle stadie i kunderejsen. Du kan fx opsætte et automatisk tabt-kurv flow eller sende cross-sell SMS’er baseret på de produkter, en kunde sidst har købt.

Mulighederne er nær uendelige med en integration mellem Make og inMobile.

Make

Vi hjælper allerede +12.000 brugere. Vi kan også hjælpe dig.

Vi har brugt inMobile som leverandør til blandt andet vores selvbetjeningsportaler. Her havde vi brug for en leverandør af engangskoder via SMS, som var stabil og pålidelig. Generelt kan vi sige, at inMobile er nemt at arbejde med fra en udviklers synspunkt. I det udmærkede administrationsmodul kan man nemt se, hvad der er sendt til hvem og hvornår.
Andreas Zorn
Salgsassistent hos Skandia