< Tilbage
Generelt

To-faktor-sikkerhed

Vi går meget op i at sikre dig og din data som kunde. Derfor tilbyder vi nu en løsning med to-faktor-sikkerhed, så du kan skrue op for sikkerheden.

To-faktor-sikkerhed giver en mere sikker login proces, fordi du skal give to slags oplysninger, når du (eller nogen anden) forsøger at logge ind. Vi anbefaler, at alle brugere af kontoen aktiverer to-faktor-sikkerhed.

Sådan aktiverer du to-faktor-sikkerhed

Når du logger ind på inMobile, ser du følgende:

Skærmbillede af inmobile.com

Tryk på JA TAK hvis du ønsker at øge din sikkerhed. Herefter skal du hente koden, som du skal bruge til login. Det kan du gøre på to forskellige måder. Du kan enten:

  • Bruge en autentifikations-app
  • Bruge en SMS

Hvis du, af den ene eller anden grund, ikke ser pop-up vinduet ved login, kan du også gøre det fra din inMobile-administrator. Klik på "Kontonavn" og klik derefter på "Brugere".

Problemer med at logge ind?

Hvis du har problemer med at logge ind, er du altid mere end velkommen til at ringe til supporten på + 45 88 33 66 99. Ligeledes hvis du har mistet den enhed, som to-faktor-sikkerheden er aktiveret på, eller hvis du har mistanke om, at en anden person er brudt ind i din konto.

Skift af mobilenhed

Hvis du planlægger at få en ny telefon, kan du ændre den enhed, du bruger til to-faktor-sikkerhed. Husk dog at deaktivere to-faktor-sikkerheden først, før du aktiverer det på den nye.