< Tilbage

Travelheart Family forbedrer kundeservice og salg med HubSpot integration

Billede af en masse ansatte hos Travelheart Family

Branche:

Turisme & oplevelser

Anvendte produkter:

Hubspot integration

Hovedkvarter:

Ringkøbing

Om Travelheart Family

Travelheart Family er en familie af rejsebureauer bygget på det fælles formål at kunne tilbyde danskerne rejser til hele verden gennem hele livet. Virksomheden blev etableret i 2023 af Bjarke Hansen, som dog allerede i 2009 startede sit selvstændige rejseeventyr med det anerkendte rejsebureau, Primo Tours.

I dag består Travelheart familien af 15 rejseselskaber bestående af dedikerede medarbejdere, som hver dag arbejder for at sikre danskerne fantastiske rejseoplevelser.

Udfordring: Ubesvarede opkald og oversete tilbud på mail

Hos Travelheart Family så de en tendens til, at rejsebureauernes e-mails ofte druknede i kundernes overfyldte indbakker – en tendens, der ses på tværs af brancher. Det resulterede i, at kunderne overså de tilbud, som rejsekonsulenterne sendte på mail – og det er naturligvis ikke holdbart.

”I dag bliver vores mail-indbakker hurtigt fyldt med alt muligt. Især i tilbudsræset. Her er SMS et ekstra værktøj, vi kan trække frem for at øge responsen og sikre, at vores tilbud rent faktisk bliver set.”

Brian Kristiansen, Head of MarTech hos Travelheart Family

Travelheart Family ønsker ikke kun at gøre hverdagen lettere for deres medarbejdere, men i lige så høj grad at gøre det lettere for kunderne at booke deres drømmerejse.

Derfor besluttede de for længe siden at implementere SMS som en naturlig del af organisationens kommunikation med kunderne.

Løsning: Optimeret kundeservice med SMS i HubSpot

SMS-kanalen er altså ikke et nyt territorium for Travelheart Family koncernen, men i 2023 besluttede de at finde en ny SMS-udbyder, som kunne integreres med HubSpot.

Det fandt de hos inMobile, og som det første bureau i Travelheart-porteføljen bruger USA Tours i dag inMobile aktivt som en del af deres kundeservice i HubSpot.

Når en kunde har talt med en rejsekonsulent hos USA Tours, bliver der altid sendt en mail til kunden med deres skræddersyede rejse-tilbud. For at sikre, at det tilbud rent faktisk bliver set, og dermed også øge responsraten, sender USA Tours en opfølgende SMS. Her gør de modtageren opmærksom på, at tilbuddet er blevet sendt til deres mail.

Derudover fortæller Freja Asplund, der er supporter hos USA Tours, at kunderne ofte ikke tager telefonen, når de ringer til dem. Derfor benytter USA Tours også SMS til at sende en opfølgende besked, hvis en kunde ikke har taget telefonen, samt til at sende vigtig info til kunder, som allerede er ude på en feriedestination.

”Der er mange, som ikke bryder sig om at tage telefonen, hvis de ikke kender nummeret. Derfor sender vi kunden en SMS for at fortælle, at det er os, der er har ringet. Så har de selv mulighed for at ringe tilbage – og det gør mange.”

Freja Asplund, Supporter hos USA Tours

Resultat: Optimeret service og øget respons

SMS-beskederne har klart en positiv effekt, fortæller Freja Asplund.

Flere kunder ser og reagerer på de tilbud, der bliver sendt til dem. Samtidig fornemmer rejsekonsulenterne hos USA Tours generelt, at kunderne sætter pris på det ekstra lag af service, der ligger i at modtage påmindelser og vigtig info på SMS.

”Det er langt fra alle, der tjekker deres e-mail, mens de er på ferie. Men langt de fleste har telefonen på sig. Derfor er det meget nemt at give en hurtig besked til kunderne på SMS, hvis der er noget vigtigt, de skal vide.”

Freja Asplund, Supporter hos USA Tours

God support og fornuftige SMS-priser

Da rejsevirksomheden skulle vælge deres nye SMS-gateway, faldt valget på inMobile af flere årsager, fortæller Brian Kristiansen fra Travelheart Family.

Først og fremmest var Travelheart på udkig efter en SMS-gateway, der kunne integreres med HubSpot. Travelheart Family benytter nemlig HubSpots CRM til at holde overblikket over deres kundedata og -kommunikation.

De ville derfor gerne kunne sende SMS-beskeder direkte fra HubSpots brugerflade – hvilket i dag ikke er muligt uden en SMS-integration til HubSpot som fx inMobiles.

Derudover ledte de efter en SMS-gateway, som kunne sende SMS’er til danske numre og til fornuftige priser. De ønskede desuden at samarbejde med en virksomhed, som de over tid kunne danne en tæt relation med og søge sparring hos. Hurtig og kompetent support var i den forbindelse en afgørende faktor.

”Hos Travelheart Family bruger vi HubSpots CRM. Derfor er det vigtigt, at vores SMS-gateway også kan tale sammen med HubSpot. Samtidig var det vigtigt for os at vælge en virksomhed med hurtig og kompetent support. Det fandt vi hos inMobile.”

Brian Kristiansen, Head of MarTech hos Travelheart Family

Hos inMobile fandt de en SMS udbyder, som kunne dække alle de behov.

SMS via HubSpot integration

Ved hjælp af inMobiles integration til HubSpot behøver USA Tours ikke længere forlade deres setup i HubSpot, for at sende SMS-beskeder. De kan derimod klare alt fra opsætning af SMS-beskeden til valg af modtager og endelig udsendelse direkte i deres HubSpot konto – så sørger integrationen for, at beskeden bliver leveret øjeblikkeligt og til den valgte modtager.

”For mig var det vigtigt, at man så let som muligt skulle kunne sende en SMS til kunden – direkte i HubSpot. Det behov har inMobile løst. Vi er rigtig godt tilfredse med deres HubSpot integration.”

Brian Kristiansen, Head of MarTech hos Travelheart Family

En bonus ved inMobiles HubSpot integration, som USA Tours ofte gør brug af, er skabelon-funktionen. Det er nemlig muligt at gemme tekstskabeloner til SMS i HubSpot, som således kan genbruges igen og igen. Det betyder, at rejsekonsulenterne ikke behøver at starte forfra hver gang, de skal sende en SMS.

Vi er især glade for template-funktionen i HubSpot. Den gør vores proces virkelig hurtig og nem, når vi skal sende en SMS-besked.” fortæller Freja Asplund.

I stedet kan de blot vælge den mest relevante skabelon, tilpasse teksten til den individuelle modtager og klikke på ”send” – hurtigt, nemt og effektivt.  

Et kig ind i fremtiden med SMS-marketing

I dag er det blot USA Tours, som gør brug af SMS via inMobiles HubSpot integration, men på sigt er det planen, at alle Travelheart-koncernens rejsebureauer skal have den mulighed.

Brian Kristiansen fortæller desuden, at det lige nu kun er USA Tours’ rejsekonsulenter, som har mulighed for at sende SMS i HubSpot. Hos Travelheart Family kigger de dog interesseret ind i de muligheder, der er med SMS som marketingkanal.

”Lige nu [maj 2024] er det kun USA Tours, som bruger inMobiles Hubspot integration, men på sigt er det planen at alle brands skal have den mulighed. Og så kigger vi også interesseret ind i SMS-kanalens muligheder inden for marketing.”

Brian Kristiansen, Head of MarTech hos Travelheart Family

Ved at benytte SMS i både kundeservice- og marketingafdelingen, bliver det muligt for rejsebureauerne at servicere kunderne endnu bedre. For eksempel ved at tilbyde loyale kunder eksklusiv adgang til favorable tilbud før alle andre.

Hos inMobile ser vi frem til at fortsætte det tætte samarbejde og løbende videreudvikle HubSpot-integrationen sammen med USA Tours og resten af Travelheart Family.

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.