< Tilbage

Hurtigere konvertering og bedre kød til flere kunder ved hjælp af SMS

Billede af røde bøffer på et sort bord.

Branche:

E-handel

Anvendte produkter:

SMS-Marketing
Magento integration
Liste-sync
Abandoned Cart SMS

Hovedkvarter:

Aalborg, Danmark

Om The Meat Club

The Meat Club er en dansk virksomhed, der er specialister i at levere kvalitetskød til den almene danske forbruger. Det gør de via onlineforretningen themeatclub.dk, hvor man kan bestille kød og få det leveret lige til døren.

Billede af kød på et skærebræt

Sådan bruger The Meat Club SMS

The Meat Club bruger med stor succes SMS i deres marketingmix til at informere og engagere deres kunder. Dette hjælper dem med at holde forbindelsen til kunderne og skabe et strømlinet flow af tilbud og kampagner.

"Vi bruger primært SMS-beskeder til vores markedsføring. Vi udsender små nyheder, tilbud og kampagner, og vi kan bare se, at SMS’en konverterer virkelig godt."

Emil Larsen, Projektleder, The Meat Club

Med en integration mellem Magento og inMobile bliver der automatisk synkroniseret kundeinformationer fra The Meat Club's webshop til deres egne lister i inMobile. På baggrund af disse kundedata kan der nemt oprettes segmenter, så The Meat Club kan styre, hvem der skal modtage hvilke typer SMS-beskeder og tilbud, og hvornår de skal modtage dem. De automatiske segmenteringer gør det nemt at sende skarpe tilbud ud til den rigtige målgruppe. Derudover letter det også arbejdsbyrden, da synkroniseringen og segmenteringen foregår helt automatisk.

Logo Megento
Magento er en af de mest benyttede e-handelsplatforme og content management systemer i verden. Integrationen mellem Magento og inMobile er nem at sætte op og kører helt automatisk, hvilket både kan bruges ifbm. synkronisering af kunder, abandoned cart-beskeder og fastholdelse, der gør det muligt at øge salget. Læs mere om inMobiles integration til Magento her.

SMS skaber lynhurtigt resultater

The Meat Club benytter sig i dag af både e-mails, annoncering og SMS-beskeder til kommunikation og markedsføring. Da 90% af alle SMS-beskeder bliver læst inden for tre minutter, er SMS blevet en uundværlig kanal til effektiv og direkte kommunikation med kunderne.

Af den grund oplever The Meat Club også, at SMS konverterer langt bedre end e-mails, og at folk reagerer med det samme, når de åbner en SMS-besked. De får derfor hurtigt 10-15 ordrer ind, så snart en ny SMS-besked med et godt tilbud er blevet sendt ud.

"Vi ser, at SMS'er konverterer bedre end mails. Når folk åbner en SMS, så reagerer de på den med det samme. Man lægger den ikke væk for så at vende retur senere, som mange gør med emails."

Email Larsen, Projektleder, The Meat Club

Når der sendes tilbudskampagner ud, er det supernemt for The Meat Club at indsamle data, og se, hvordan de forskellige udsendelser performer. På denne måde kan de lynhurtigt se, hvis der er nogle kampagner, der performer bedre end andre.

Udover SMS-marketing bruger The Meat Club også inMobile til Abandoned Cart SMS. Med denne smarte funktion vindes kunder, som har forladt en fyldt kurv på webshoppen, tilbage, så de kan gøre købet færdigt. Det hele sker helt automatisk.