< Tilbage

Region Midtjylland nedbringer antallet af udeblivelser

Billede af en stor, rød, offentlig bygning.

Branche:

Offentlig organisation

Anvendte produkter:

REST-API

Hovedkvarter:

Viborg, Holstebro og Aarhus, Danmark

Om Region Midtjylland

Region Midtjylland er en af de fem regioner, vi har i Danmark. En region er en administrativ enhed, som bl.a. har ansvaret for sundhed og hospitaler samt drift af forskellige sociale institutioner i deres respektive område.

Hos Region Midtjylland er de således inddelt i følgende tre områder:

  • Velfærd
  • Regional Udvikling
  • Stabe

Som borger vil man hovedsageligt møde regionen på hospitalerne eller på en af de mange sociale og psykiatriske tilbud, som bliver tilbudt og drevet af regionen. Sådanne tilbud ligger spredt rundt omkring i hele regionen

Flere husker aftaler, når de får en påmindelse på SMS

Hos Region Midtjylland har de kørt et pilotprojekt. Projektet viser tydeligt, at SMS-påmindelser nedsætter antallet af udeblivelser i regionen. Efter indkøring af SMS-påmindelser blev antallet af udeblivelser nemlig nedsat med hele 34%.

Pilotprojektet hos Region Midtjylland viser med alt tydelighed, at det er muligt at nedsætte antallet af udeblivelser ved hjælp af SMS-påmindelser. Det gælder både for lægeklinikker, frisørsaloner, fysioterapeuter, sygehuse mm.

Hos Region Midtjylland har de oplevet et markant fald af udeblivelser, efter indkørsel af SMS-reminders. Hele 34% færre bliver væk fra deres aftaler.

SMS-påmindelser kan også være gavnlige for private. Er du eksempelvis kørende sælger, har du sikkert oplevet, at kunder glemmer jeres aftaler fra tid til anden. Med en SMS-påmindelse dagen før jeres aftale, behøver du ikke køre forgæves igen.

Endnu en bonus ved SMS-påmindelser er, at du kan tillade modtageren at sende et svar. For eksempel hvis de bliver nødt til at aflyse eller rykke en aftalt tid. Det sparer dig for mange ressourcer, for det er trods alt bedre med en aflyst tid (som en ny kan overtage), end at modtageren ikke dukker op – hvad end det så er af ren glemsel eller en anden årsag.

Netop derfor viser undersøgelser også, at langt de fleste borgere og kunder er glade for at modtage SMS-påmindelser. I mange tilfælde skyldes udeblivelse nemlig ren og skær forglemmelse. Det kan altså let undgås med en lille reminder.

Hvordan fungerer SMS-påmindelser?

Det er let at komme i gang med at sende SMS-påmindelser. Det er muligt at sende SMS-beskeder og påmindelser direkte fra din inMobile konto til dine udvalgte modtagere. Det kan endda ske helt automatisk med det rette setup.

Hvis du hellere vil sende SMS-påmindelserne fra dit eget system, kan du i stedet vælge at integrere dette med inMobiles API. Det kan vi hjælpe dig videre med.

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.