2-vejs SMS

Keyword & virtuelt nummer

2-vejs SMS

For at kunne modtage SMS-beskeder, skal du bruge et keyword eller et virtuelt telefonnummer.

Med et keyword eller et virtuelt nummer kan du opsætte en række automatiske handlinger, som skal ske, når en mobilbruger sender SMS-beskeder til dig.

Hvad er et keyword?

Et keyword er det ord, som du ønsker mobilbrugeren skal skrive til et 4-cifret telefonnummer (shortcode). Har du f.eks. en butik, hvor du ønsker at dine kunder kan tilmelde sig en SMS-kundeklub, kan du bede dem skrive butikkens navn, f.eks. TØJBUTIK, til 1245 for at tilmelde sig.

Det 4-cifrede nummer er forskelligt fra land til land, du kan derfor ikke modtage trafik på 1245 fra et udenlandsk mobilnummer. inMobile råder over en række udenlandske shortcodes. Kontakt os på [email protected], hvis du ønsker at høre mere.

1245

Tøjbutik

Hej

Velkommen til vores kundeklub. Som VIP-medlem vil du løbende modtage tilbud og invitationer til VIP-aftener i din lokale Tøjbutik.

Hilsen Tøjbutikken

Afmeld: Send TØJBUTIK STOP til 1245

Skriv besked...

Hvad er et virtuelt nummer?

Et virtuelt nummer åbner op for 2-vejs kommunikation og ligner et helt almindeligt telefonnummer. Modsat et 4-cifret nummer (shortcode) skal mobilbrugeren ikke benytte et keyword i beskeden.

Med et dansk virtuelt nummer kan du desuden kommunikere med udenlandske mobilbrugere. Ved udenlandske kampagner eller behov for 2-vejs kommunikation i specifikke lande, kan du bestille et udenlandsk virtuelt telefonnummer. Mobilbrugerne undgår således at betale udenlandsk SMS-takst. Kontakt os på [email protected], hvis du ønsker at høre mere.

+45 12 34 56 78

Hej Oliver

Tak for din ordre hos www.skofordig.dk. Vi håber, du er tilfreds med dine nye, lækre sko. Besvar venligst denne SMS med JA, hvis du er tilfreds, eller NEJ, hvis du er utilfreds. På forhånd tak for din tilbagemelding.

Mvh SkoForDig

Ja - Jeg er meget tilfreds.

Tusinde tak for din tilbagemelding.

Skriv besked...

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.