< Tilbage

Nettolager anvender SMS i servicering af kunder

Billede af en kvinde som bærer en kasse ind i et lagerrum.

Branche:

Andet

Anvendte produkter:

REST-API

Hovedkvarter:

Slagelse, Danmark

Om Nettolager

Nettolager er med deres +80 lagerhoteller fordelt over hele landet Danmarks største udlejer af opbevaringsrum. De blev grundlagt i 2010, og er ikke stoppet med at udvide siden da. De bestræber sig nemlig på hele tiden at følge med udviklingen og tendenserne inden for lagerrum i Danmark. Det betyder, at de ofte kommer med nye tiltag – til stor glæde for deres kunder.

Servicemeddelelser og rykkere via SMS skaber succesfuld kommunikation

Hos Nettolager kan kunderne få opmagasineret deres ting alt efter behov.

En virksomhed som Nettolager, som mange kunder stoler på og regner med, har altså behov for at skabe god kommunikation med deres kunder. Det er derfor, at de i 2013 startede et samarbejde med inMobile.

Hos InMobile har vi udviklet et skræddersyet system udelukkende til Nettolager, da virksomheden manglede en simpel løsning, der kunne servicere kunderne per SMS. Oprindeligt efterspurgte Nettolager udelukkende en SMS-løsning til et enkelt område i forretningen.

Efterhånden som værdien ved SMS viste sig, endte de med at videreføre den succesfulde kommunikation til andre arbejdsopgaver og dele af virksomheden.

Sådan anvender Nettolager SMS i den daglige kommunikation

Når Nettolagers kunder har brug for adgang til deres lagerrum, skal de bruge en kode for at komme ind af en port. Den kode kan man hurtigt komme til at glemme. Så for at forhindre, at kunderne ringer Nettolager op for at få koden (hvor de ofte ville ende med at sidde i en lang SMS kø), kan deres kunder nu blot sende en bestemt SMS-besked til 1245. Herefter modtager de koden til døren inden for få sekunder.

Det er vaskeægte, god kundeservice, som letter processen for kunderne såvel som for Nettolager.

“Før vi indførte SMS-løsningen, fik vi dagligt 30-40 opkald fra kunder, som ikke kunne huske koden til portene. I dag modtager vi meget sjældent opkald, da de får koderne tilsendt i en sms-besked.”

Brian Hansen, Ejendomsinspektør, Nettolager ApS

Nettolager udvidede til også at sende SMS-påmindelser

På baggrund af den kundetilfredshed Nettolager oplevede ved implementeringen af deres første SMS-løsning, koder, valgte virksomheden efterfølgende også at overføre SMS til andre arbejdsopgaver.

I det daglige oplever Nettolager nemlig ofte, at flere kunder glemmer at betale deres månedlige faktura. Derfor sendes der i dag påmindelser ud via SMS i dagene op til betalingsfristen, ligesom der sendes SMS ud, såfremt fristen er overskredet.

Kunderne kan desuden altid besvare SMS-beskeden, når regningen er betalt, så Nettolager kan notere det i deres system. De undgår derved at skulle ringe ud til kunderne for at opklare de manglende betalinger, og de sparer endvidere en masse tid, fordi alle SMS-beskeder er automatiserede.

“Det er med stor fornøjelse, at vi har brugt inMobile. Vi vil klart anbefale andre at bruge deres løsninger.”

Brian Hansen, Ejendomsinspektør, Nettolager ApS

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.