< Tilbage

Anne Brauner øger omsætningen og skaber brand awareness med en effektiv SMS-marketingstrategi

Billede af en kvinde med smykker fra Anne Brauner

Branche:

E-handel

Anvendte produkter:

Shopify Integration
SMS-Marketing

Hovedkvarter:

Aalborg, Denmark

Om Anne Brauner

Hos Anne Brauner finder du smukke, dansk designede smykker. Her er der fokus på smykker af højeste kvalitet, og internt er de i høj grad drevet af glade og tilfredse kunder.

Smykkernes design er funderet i Annes store kærlighed til detaljer. Hendes kreative sind kombineret med hendes store viden om design betyder, at du altid finder unikke smykker skabt med omtanke hos Anne Brauner.

Billede af en kvinde med en smykkeæske i hænderne.

300% øget salg: Det opnår Anne Brauner med en simpel og effektiv SMS-strategi

Ja, den er god nok. Hos Anne Brauner har de brugt SMS som en del af deres marketingmix siden maj 2021, og i dag oplever de, at én enkelt SMS kan booste deres salg med helt op til 300%.

”SMS er sindssygt stærkt blandt vores loyale kunder.Kan folk godt lide din forretning, så er SMS den perfekte kanal!”

De fortæller, at det særligt er deres loyale og tilbagevendende kunder, som er glade for at modtage og reagere på SMS-kampagner fra virksomheden.

Eksemplet ovenfor er en af den type SMS-beskeder, de kan finde på at sende ud hos Anne Brauner. Og det er altså blandt andet den type SMS-kampagne, som øger deres direkte salg markant.

Sådan bruger Anne Brauner SMS-marketing til at skabe resultater

Anne Brauner er en relativt ny virksomhed, der fik sin start i 2021. De har fra start haft god respons på klassiske online kampagner, men blev hurtigt opmærksomme på, at SMS-kanalen kunne være en mulighed for at prøve noget nyt og samtidig tage deres marketing-kampagner til næste niveau.

SMS har en gennemsnitlig åbningsrate på 98% og beskederne bliver typisk åbnet inden for de første 3 minutter efter modtagelse Det er nogle statistikker, de gerne ville have del i!

Derfor oprettede de i foråret 2021 en konto hos inMobile, og kort tid efter vidste de, at det var det helt rigtige valg. I dag, næsten to år efter, har de vokset deres SMS-liste til knap 8.000 følgere, og de har derudover 1.300 medlemmer af deres SMS-kundeklub.

”Det er ingen hemmelighed, at vores frekvens er høj. Vi sender gerne flere SMS-beskeder ud om ugen, og vores kunder elsker det!
Hver gang vi sender en SMS, ved vi allerede inden vi sender den, at vi bliver nødt til at kalde ekstra personale ind. Ellers kan vi ikke nå at håndtere alle de tusinde ordrer, der kommer ind. Det er så vildt!"


Kåre G. Madsen, CEO hos Anne Brauner

De sender som regel mindst en SMS-kampagne til deres SMS-permissions hver eneste uge.

Eksplosivt salg og øget brand awareness med målrettede SMS-beskeder

Hos Anne Brauner valgte de at implementere SMS-kanalen til deres marketingmix med et mål om at øge deres salg og forbedre deres brand awareness blandt målgruppen. Det opnår de i dag ved at sende en blanding af 90% gode tilbud og 10 % fortællinger om deres brand samt smykke-nyheder.

De forklarer selv, at grunden til deres store succes med SMS-marketing langt hen ad vejen skyldes, at deres kampagner altid er relevante. De sender med andre ord kun en SMS-besked til deres kunder, når de mener, den kan skabe værdi. Ofte vil det være et rigtig godt tilbud, som kun gælder i en kort, tidsbegrænset periode.

”I dag er SMS en fast del af vores marketingmixog en top-3 driver til direkte omsætning.”

Hos Anne Brauner bruger de desuden den populære platform Shopify, til at holde styr på deres webshop og salg. Derfor er det naturligvis vigtig for dem, at deres SMS-system kan tale sammen med Shopify. De bruger for eksempel inMobiles direkte integration til Shopify til let af opsamle permissions i forbindelse med check-out.

”Jeg er glad for at have lært inMobile at kende. Vores kunder kan ikke få nok af de gode SMS-tilbud, og så har inMobile den bedste support. De er bare dygtige til at hjælpe med enhver udfordring, der måtte opstå.”

Kåre G. Madsen, CEO hos Anne Brauner

I dag benytter Anne Brauner hovedsageligt SMS til at sende enkeltstående kampagner, men på sigt peger pilen også i retning af en bredere SMS-strategi, hvor automations blandt andet skal i spil.