< Tilbage

ComputerSalg.dk anvender SMS-beskeder i sin webshop

Billede af Computersalgs hovedkontor.

Branche:

E-handel

Anvendte produkter:

REST-API

Hovedkvarter:

Ringsted, Danmark

Om ComputerSalg.dk

ComputerSalg.dk startede som en detailbutik i 1996. De forhandlede computere, hardware og software. Siden 1996 er der dog løbet meget vand i åen, og ComputerSalg.dk er vokset markant fra at være en lille detailbutik til at blive et decideret online varehus med alt inden for bl.a. elektronik, husholdning, sport, kontor, bøger, el & VVS med mere.

I dag har virksomheden er lager på 10.000 m2, og de fortsætter stadig med at udvikle og vækste deres forretning til gavn for deres kunder.

ComputerSalg.dk skaber positive online-oplevelser for kunderne

Det er ofte små ting, der skal til, for at forbedre kundernes oplevelse på din virksomheds hjemmeside. Det har ComputerSalg.dk erfaret gennem deres samarbejde med inMobile.

ComputerSalg.dk og inMobile har samarbejdet siden 2013. E-commerce forretningen anvender inMobiles REST-API til at sende automatiske SMS-beskeder til kunderne, når deres ordre er klar til afhentning i den fysiske butik.

Selvom om proceduren er simpel, oplever ComputerSalg.dk, at kunderne virkelig værdsætter informationen. Kunderne undgår nemlig at gå forgæves for at hente en pakke, eller være i uvished om hvornår de kan forvente at modtage deres produkter.

Flere webshops har indset, at kommunikation med kunder fra første besøg på siden til processen efter køb, er altafgørende for den totale brugeroplevelse. Som resultat har ComputerSalg.dk valgt at indføre en automatiseret SMS-løsning til optimal kommunikation med kunderne.

For ComputerSalg.dk betyder de automatiske beskeder, at de yder en bedre kundeservice uden at bruge en hel masse ressourcer på det. Det hele kører af sig selv i deres SMS-system.

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.