< Tilbage
Alt om SMS

Danmarks første blog om SMS-marketing

7

.

Jan

2014

0 min læsetid

Velkommen til Inmobiles første blogpost og Danmarks første blog om sms-marketing. Du er muligvis landet herinde via vores nyhedsbrev? Eller måske har du søgt på sms-kommunikation og derved fundet vores blog? Ligegyldigt hvad, er vi glade for, at du læser med.

Formålet med bloggen er, at inspirere dig til at se og anvende sms-kommunikation på nye og innovative måder. Derudover vil du blive præsenteret for den nyeste udvikling på verdensplan, tendenser og sms-marketingtrends, case-eksempler på nogle af vores kunder (men også udenlandske virksomheder, der har formået at skabe succes ved blot at indtænke sms’er i deres strategi,) og meget mere. Det bliver ikke kedeligt. Det lover vi!

Din mening værdsættes

Planen er, at bloggen skal være et aktivt forum, hvor du kan stille spørgsmål, skrive kommentarer eller blot ytre din holdning. Hvad end du har lyst til. Vi, hos Inmobile, står klar til at tage en online snak eller besvare dine spørgsmål. Ligger du selv inde med spændende information om sms-marketing, så del endelig. Vi forsøger hele tiden at udvikle vores viden, så vi kan videreformidle den til andre.

Hvem er vi?

Vi fejrer vores første blogpost ved at give jer et indblik i hvem, der sidder bag skærmen. Vi er seks mand, der dagligt styrer Inmobile. Vi er ikke en gigantisk virksomhed, tværtimod. Det ser vi som en styrke, da vi alle seks er med inde over de beslutninger, der tages. Det betyder, at vi kan handle hurtigt, er omstillingsparate, tilgængelige og utrolig engagerede i hvert et projekt, vi involverer os i. Fælles er, at vi brænder for kommunikation og marketing via sms’er. Det er stadigvæk et forholdsvis ukendt område for mange virksomheder, hvorfor vi gør hvad vi kan for at sprede budskabet og potentialet. Er du i tvivl om brugen af sms’er kan gavne netop din organisation, hvad end det skal være internt eller eksternt? Så skriv endelig en kommentar, ring os op eller send en mail. Så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Du kan læse mere om hvad vi kan gøre for dig lige her.

Endnu en gang velkommen til!

Julie Meldgård Nielsen

Forfatter

Julie Meldgård Nielsen

Head of Marketing & Communications
Med en baggrund i marketing og virksomhedskommunikation, jonglerer Julie dagligt med ord for at skabe de inspirerende tekster, du læser her på siden.
< Tilbage

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.