SEND SMS FRA PC

Send SMS fra PC

Send SMS fra PC til stort set hele verden. At sende SMS online skal ikke være besværligt - så gør det nemt igennem inMobile.

Prøv gratis

Send SMS direkte fra din computer

Send SMS fra din PC til dine kunder og skab kontakt via en direkte, personlig og dialogbaseret kommunikationsform. inMobile tilbyder en lang række forskellige produkter, som giver dig mulighed for at sende SMS fra PC. På den måde når du nemt, hurtigt og effektivt ud til dine kunder med netop det budskab, du ønsker.

SMS-sender

Med vores SMS-sender får du adgang til et online system, hvor du kan sende SMS fra PC og sende den direkte ud til den gruppe personer (gruppe SMS), du ønsker - hvad enten det er kunder, medarbejdere eller andre målgrupper. SMS via PC er en praktisk, overskuelig og ikke mindst effektiv måde at håndtere din mobilkommunikation på, eftersom du har mulighed for at inddele dine kontakter i forskellige grupper.

Send SMS fra PC og skab en relation til kunder eller medarbejdere på et niveau som alle kan være med på. Alle telefoner kan modetage SMS'en, da dette er standard ved alle producerede telefoner og heller ikke kræver forudinstallerede apps eller lignende. SMS fra din PC gør det nemt for både ansatte med IT-kundskaber såvel som nybegyndere at fremsende SMS'er til kunder eller medarbejdere.

Du kan sende din SMS øjeblikkeligt eller udarbejde en plan for, hvornår de ønskede SMS-beskeder skal fremsendes. På den måde kan du arbejde med SMS-planlægningen, når du har tiden til det og sende dem ud, når kunderne eller medarbejderne ønsker det, uden at du skal være tilstede i tidspunktet.

Send SMS fra PC med en SMS gateway

Ét af inMobiles andre produkter er vores SMS gateway, som er designet til at håndtere millioner af ind- og udgående SMS-beskeder. På den måde kan du skrive din SMS på pc og sende ud til Danmark såvel som til udlandet. Du kan integrere dit eget system med vores API og lade vores SMS gateway styre kommunikationen til og fra modtageren.

At sende en SMS fra din PC er en simpel måde at skabe kommunikation imellem kunder eller medarbejdere. Og mulighederne er mange. Du kan sende SMS fra PC'en som et led i din markedsføring, f.eks. igennem en kundeklub eller som en SMS-konkurrence. Eller send en SMS fra PC for at minde dine kunder om, at de har bestilt en tid hos dig dagen efter for at nedbringe udeblivelser på en effektiv måde.

På inMobiles hjemmeside kan du læse mere om dine muligheder for at sende sms fra pc til stort set hele verden. At sende sms online skal ikke være besværligt - så gør det nemt igennem inMobile.

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.