thirty bees

thirty bees

+ inMobile

Ved brug af
Zapier
Ved brug af
Make

Med integrationen mellem thirty bees og inMobile kan du sende segmenterede kampagner og abandoned cart SMS. Det tager blot få minutter at sætte integrationen op.

thirty bees

Sync dine kunder fra thirty bees til inMobile

Med SMS, som den del af dit permission-marketingmix på din webshop, kan du med inMobiles integration til thirty bees sende SMS-kampagner ud til dine kunder.

Når integrationen mellem inMobile og thirty bees er sat op, vil systemet automatisk synkronisere kundeinformationer, på kunder som har “accepteret marketing” ved checkout, fra din webshop til en liste hos inMobile. Du kan nu nemt og hurtigt sende SMS-kampagner med eksklusive tilbud ud til dine kunder.

Det er simpelt at sætte integrationen, op og det hele kører helt automatisk.

Billede af en liste som bliver synkroniseret mellem inMobile og thirty bees
thirty bees

Abandoned Cart SMS til thirty bees

“Forladt kurv” eller “Abandoned Cart” er når, en kunde i en webshop lægger varer i kurven, udfylder kontaktinformationerne, men forlader webshoppen igen uden at færdiggøre købet. Undersøgelser viser, at hele 68% af alle kunder forlader en webshop uden at færdiggøre deres køb.

Med inMobiles Abandoned Cart SMS kan du på en simpel og nem måde få dine kunder tilbage til checkouten. Når integrationen er sat op, sender inMobile helt automatisk en SMS-reminder til de kunder, der forlader en fyldt kurv. I SMS-beskeden er der et link, der fører kunden tilbage til den fyldte kurv, så vedkommende kan færdiggøre købet.

Du bestemmer helt selv, hvad der skal stå i SMS-beskeden, og hvornår den skal sendes ud. Så snart integrationen er sat op, kører den helt automatisk.

  • 68% forlader kurven uden at gennemføre købet.
  • Få kunden tilbage til checkout med Abandoned Cart SMS.
  • Nem og hurtig opsætning.
  • Kører helt automatisk.
thirty bees
thirty bees

Vi hjælper allerede +12.000 brugere. Vi kan også hjælpe dig.

Hos Rito.dk anvender vi abandoned SMS’er med succes til at konvertere kurve til kunder. SMS har generelt en langt højere åbningsrate end e-mail, men samtidig oplever vi også en markant højere CTR. Vi får i gennemsnit 9,9 kr. i omsætning for hver abandoned SMS vi udsender.
Kasper Toxvig
Marketingmedarbejder hos Rito.dk