< Tilbage

Rito.dk bruger inMobile til at øge onlinesalget

Billede af grannøgler i forskellige farver.

Branche:

E-handel

Anvendte produkter:

Liste-sync
Abandoned Cart SMS
PrestaShop integration

Hovedkvarter:

Skive, Danmark

Om Rito.dk

Rito.dk er en online-shop med salg af garn- og hobbyartikler startet i januar 2014. De har stor erfaring med at drive en seriøs og sikker e-handel. Denne ekspertise har de kombineret med mange års erfaring og passion inden for strik, hækling og hobby.

Billede af Ritos lager

Sådan bruger Rito.dk SMS

Rito.dk bruger bl.a. SMS fra inMobile som direct marketingkanal. Her sender de SMS-beskeder ud til eksisterende kunder med særlige tilbud.

Rito.dk bruger også inMobile til at øge antallet af konverteringer gennem Abandoned Cart SMS. Abandoned Cart SMS funktionen giver mulighed for at konvertere "forladte kurve" til kunder - helt automatisk. En kunde forlader en fyldt kurv - uden at færdiggøre købet. Med kundens forudgående accept til at modtage marketingbeskeder, sendes der automatisk en SMS-påmindelse om "den glemte kurv". Et link i SMS-beskeden bringer kunden tilbage til kurven, hvor alle de indtastede oplysninger er gemt.

"Hos Rito.dk anvender vi abandoned SMS med succes til at konvertere kurve til kunder. SMS har generelt en langt højere åbningsrate end e-mail, men samtidig oplever vi også en markant højere CTR. Vores ROAS ligger på 41,46 – Det betyder at vi får 41,46 kroners omsætning ind hver gang vi bruger én krone på abandoned SMS’er."

Kasper Toxvig, Marketingansvarlig, Rito.dk

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.