< Tilbage

Ackermann og inMobile skaber bedre resultater sammen

Billede af to mænd som sidder ved en computer.

Branche:

Medier & kreative bureauer

Anvendte produkter:

Klaviyo integration
Zapier integration

Hovedkvarter:

København, Danmark

Om Ackermann

Ackermann er et rendyrket e-mailmarketingbureau. Virksomheden blev stiftet af Casper Ackermann i 2016 med et ønske om at hjælpe de danske virksomheder med at få mere værdi ud af deres e-mailmarketing – herunder også permission marketing.

Tilbage i 2016 bestod Ackermann blot af Casper og hans computer, men der er sket meget siden da. I dag består virksomheden nemlig af +20 kolleger, som alle deler en passion for at rådgive omkring samt igangsætte og drifte e-mailmarketing og automation strategier.

Det er ikke tilfældigt, at Casper valgte at satse hele butikken på netop e-mailmarketing. Der var nemlig noget helt specifikt, som fangede hans interesse her: Muligheden for at arbejde med data.

”Hos Ackermann havde vi brug for en troværdig samarbejdspartner til SMS-marketing. Valget faldt på inMobile, fordi de har skabt en SMS-gateway, som er intuitiv og let at bruge, og fordi samarbejdet altid er tillidsfuldt og meget lige til.”

Casper Ackermann, Stifter og Managing Partner hos Ackermann

Inden for e-mailmarketing, såvel som SMS-marketing, er det nemlig muligt at arbejde med meget specifikke data og triggers, og dermed sikre at hver enkelt person får leveret relevant marketing.

SMS og e-mail er strategiske samarbejdspartnere

Nogle virksomheder arbejder med SMS-marketing, andre med e-mailmarketing og en tredje gruppe benytter begge kanaler i deres marketingmix.

Det kan faktisk være en rigtig god idé at implementere flere forskellige kanaler i sit marketingmix. Forskellige kanaler har potentiale til at ramme forskellige målgrupper, og nogle kanaler gør sig desuden bedst til visse typer af budskaber.

SMS og e-mail er fremragende eksempler på dette. SMS-kanalen har en utrolig høj åbnings- og klikrate, og beskederne bliver ofte læst inden for få minutter efter modtagelse. Det gør SMS til en oplagt kanal, når der skal sendes vigtige eller tidsbegrænsede beskeder. Omvendt tilbyder e-mail muligheden for at arbejde mere kreativt med layout og tekst, og er derfor ideel til mere uddybende og visuel information.

Fælles for de to kanaler er dog, at de begge hører under paraplyen: Permission Marketing

💡 Permission marketing dækker over de typer af marketingaktiviteter, hvor virksomheden udelukkende kommunikerer til og med modtagere, som først selv har givet tilladelse til eller bedt om at modtage kommunikation fra virksomheden.

Strategisk samarbejde mellem SMS og e-mail

Både SMS og e-mail har således hver deres styrker og svagheder, men fælles for de to kanaler er, at de begge kræver indledende tilladelse fra forbrugeren. Netop derfor komplimenterer de hinanden rigtig godt, og bør efter vores mening overvejes i enhver virksomheds marketingmix.

Sådan samarbejder Ackermann og inMobile

Hos Ackermann har de ofte e-mailmarketing kunder, som gerne vil udvide deres permission marketing mix med SMS-marketing. Til det skal Ackermann bruge en troværdig SMS-gateway og partner, som kan danne fundament for kundernes SMS-strategi.

Derfor rakte Ackermann ud til inMobile, og således startede samarbejdet tilbage i .

Som en del af vores samarbejde, har inMobile og Ackermann tidligere afholdt webinar sammen. I webinaret, som du finder herunder, forklarer Søren Guldager, grundlægger af inMobile, samt Casper Ackermann, Managing Partner hos Ackermann, hvordan SMS- og e-mailmarketing kan arbejde effektivt sammen for at skabe optimale resultater i virksomheder.

Effektivt samarbejde mellem SMS og e-mail

Hos Ackermann har de i dag mulighed for at tilbyde deres kunder en fordelsaftale hos inMobile, som gør det muligt at implementere SMS-marketing i virksomhedernes marketingmix på en hurtig og let måde til en favorabel pris.

”Time-to-market er utroligt hurtig hos inMobile. Det er derfor, de er vores foretrukne partner inden for SMS-marketing. Tiden fra en af vores kunder beslutter, at de gerne vil bruge SMS-marketing, til de har en opsat SMS-konto er både meget kort og nem.”

Casper Ackermann, Stifter og Managing Partner hos Ackermann

Hos Ackermann hjælper de kunderne med at skabe strategisk samspil mellem e-mailmarketing og SMS-marketing. Ved hjælp af inMobiles platform og SMS-integrationer, er det let at få de to kanaler til at spille effektivt sammen.

Omvendt har vi til tider kunder hos inMobile, som gerne vil se bedre resultater i deres e-mailmarketing setup. I sådan et tilfælde vil inMobile altid anbefale Ackermann, som unægteligt er et af Danmarks bedste e-mailmarketingbureauer.

Vil du vide mere om, hvordan Ackermann arbejder med e-mailmarketing? Så kan du se deres masterclass: E-mailmarketing for webshops (PST. Spoler du frem til 1.09 i videoen, finder du ud af, hvordan Frederik Bagger benytter SMS-marketing sammen med deres e-mailstrategi).

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.