< Tilbage

Aarsleff bruger SMS til at sende vigtige driftsmeddelelser

Billede af mænd der arbejder på en bro ved vandet.

Branche:

Byg, teknik & service

Anvendte produkter:

1-vejs SMS

Hovedkvarter:

Viby J, Danmark

Om Aarsleff

Aarsleff er en stor entreprenørkoncern med projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi, mv. som speciale - fra projektering til aflevering.

Billede af byggearbejde ude på havet

Sådan bruger Aarsleff SMS

Aarsleff bruger SMS til at sende vigtige driftsmeddelelser. Det kan være beskeder om nedbrud eller planlagte servicevinduer, som sendes til de berørte ansatte. På den måde undgår IT-afdelingen en masse unødige opkald fra ansatte i tilfælde af et nedbrud, og de kan derfor arbejde koncentreret om at udbedre problemet.

Det handler om at kunne give hurtig besked til de rette personer, og sørge for at fællesbeskeder når ud med det samme. Hvor man tidligere benyttede sig af mail og i særtilfælde måske endda måtte ringe rundt, blev SMS en ideel kanal.

"inMobile er blevet et vigtigt kommunikationsværktøj for os. Det kan eksempelvis være advarsler omkring mistænkelige mails der er i omløb, udfordringer med netværket på en eller flere lokationer, adgang til e-mail eller servere. Vi kan lynhurtigt reagere og inden for få minutter får de berørte medarbejdere besked."

Steen Guldborg, IT Manager, Aarsleff

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.