< Tilbage
Brug SMS-automatisering til at sende SMS-beskeder

SMS-automatisering: Den rette besked til den rette modtager på det rette tidspunkt

25

.

Apr

2019

0 min læsetid

SMS-Automation defineret

SMS-Automation er overordnet set en funktion, som hjælper med at levere det rigtige budskab til den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt – helt automatisk.

Med inMobiles SMS-Automation funktion kan du kommunikere med dine modtagere – helt uden at det kræver noget af din tid.

Hvordan fungerer SMS-Automation?

Med SMS-Automation funktionen i inMobile kan du med kun få klik lave de automation-flows, som giver mening for din forretning og dine kunder. Det er altså helt op til dig, hvordan du ønsker dine automation-flows skal sættes op.

Du kan opsætte regler for, hvornår et mobilnummer skal modtage en SMS-besked efter det er tilføjet en liste. Således kan du lave en opsætning, som sender en SMS til mobilbrugeren lige efter personen, er tilføjet listen og/eller efter x antal dage.

Hvordan hjælper SMS-Automation dig?

3 eksempler på, hvordan SMS-Automation kan hjælpe dig til smartere kommunikation.

Skab kontakt til nye kunder
Gør et godt første indtryk hos dine kunder ved at opsætte et særligt velkomst-flow. Lad dem vide, at du tænker på dem ved at tilbyde dem unikke rabatkoder, sende dem varme velkomsthilsner med brugbare informationer, tips, og andet som giver værdi for modtageren.

F.eks. når en kunde tilmelder sig din kundeklub, tilføjes personen automatisk et velkomst-flow med en serie af beskeder, som får kunden til at føle sig velkommen og værdsat som kunde.

Sælg mere
Personliggør invitationer til særlige VIP-kampagner eller events baseret på kundens tidligere adfærd.

F.eks. første gang en kunde tilmelder sig et VIP-event tilføjes kunden automatisk et automation-flow med VIP-arrangementer indenfor samme kategori.

Personliggør markedsføringen baseret på tilmelding via et specifikt KEYWORD.

F.eks. en kunde som tilmelder sig din liste via et specifikt KEYWORD f.eks. TRENDWATCH tilføjes automatisk et automation-flow med information om de nyeste trends.

Skab relevante informations-flows
Gør kommunikations- eller informations-flows til bestemte personer, som tilmelder sig via et bestemt keyword eller sign-up formular, relevante for netop dem og deres behov.

F.eks. en mor som tilmelder sig informationer fra sundhedsplejersken om børn mellem 0-2 år, bliver automatisk tilføjet et automation-flow med en serie af beskeder relevante for hendes barn.

Nemt at komme i gang

Vil du i gang med SMS-automation, kan du logge ind på inMobile og med få klik sætte dine automation-flows op, og skulle du få brug for hjælp kan du altid skrive til os i online chatten.

  1. Log ind på inMobile og vælg “Send SMS” i menuen. Vælg herefter “SMS-Automation” i dropdown menuen.
  2. Klik nu “Opret ny SMS-Automation”
  3. Vælg eller opret liste
  4. Skriv og planlæg SMS-beskeder

Så er du klar til at aktivere dit automation-flow.

Julie Meldgård Nielsen

Forfatter

Julie Meldgård Nielsen

Head of Marketing & Communications
Med en baggrund i marketing og virksomhedskommunikation, jonglerer Julie dagligt med ord for at skabe de inspirerende tekster, du læser her på siden.
< Tilbage