< Tilbage
Få en gratis SMS-service i 14 dage

Gratis SMS-service i 14 dage

1

.

Jun

2017

0 min læsetid

Få en gratis SMS-service og SMS-gateway i 14 dage med en demokonto og prøv inMobile af. Nysgerrig? Tilmeld dig lige her.

Igennem en gratis SMS-service hos inMobile får du gratis oprettelse, fri support på både telefon og email samt 50 gratis SMS-beskeder (normalpris 22 øre pr. SMS-besked). På den måde kan du finde ud af om en SMS-gateway er en god løsning for din virksomhed eller forening. Efter prøveperioden kan du vælge at opgradere. Ligesom du kan vælge, at det ikke var noget for dig. Vi er til at snakke med uanset hvad.

Hvad tilbyder inMobile

Med vores online SMS-platform kan du fremsende SMS-beskeder til alle dine indsamlede telefonnumre. Hvis det er med markedsføring eller kommunikation for øje, er det eneste det kræver blot, at du har en forhåndsgodkendelse fra modtagerne for at du kan sende SMS-beskeder fra din virksomhed eller forening.

Vores SMS-platform er hurtig, simpel og brugervenlig. Den er udviklet, så den er er nem at tilgå – uanset om du er nybegynder, superbruger eller udvikler. Derfor kan alle i din virksomhed bruge platformen, hvilket skaber rig mulighed for at sammenkoble platformen med andre afdelinger. Så kan den integreres med eksempelvis tiltag inden for email, sociale medier eller salgsafdelingen.

Sådan kan du bruge den gratis SMS-service

Alt efter hvilken branche din virksomhed eller forening befinder sig i, kan du anvende den gratis SMS-service i 14 dage til forskellige tiltag.

Den lokale tøjbutik kan eksempelvis bruge SMS-gatewayen fra inMobile til at opbygge og vedligeholde deres kundeklub og øge loyaliteten blandt deres kunder. Eller bruge servicen til at sende SMS-beskeder til deres kunder, når de har gode rabatter i butikken, ekstraordinært lange åbningstider, særlige events eller fået nye varer på lager.

Frisøren eller tandlægen kan lynhurtigt minde deres kunder omkring en kommende tidsbestilling og på den måde nedsætte deres udeblivelser. De kan også bruge servicen til at øge salget ved at minde om nye bestillinger.

Ønsker du at vide præcis, hvor tilfredse dine kunder er? Det kan en en gratis SMS-service og efterfølgende aftale hos inMobile være løsningen på. Fremsend nemt en SMS-besked og spørg omkring, hvor tilfreds kunden var med servicen eller produktet og indhent efterfølgende data på tværs af alle dine produkter og ydelser.

Julie Meldgård Nielsen

Forfatter

Julie Meldgård Nielsen

Head of Marketing & Communications
Med en baggrund i marketing og virksomhedskommunikation, jonglerer Julie dagligt med ord for at skabe de inspirerende tekster, du læser her på siden.
< Tilbage