SMS PROGRAM

SMS program igennem inMobile

98% læser dit budskab, det leveres instant, læses typisk inden for 5 minutter og åbningsraten er 5x højere end email.

Prøv gratis

En effektiv løsning tæt på slutbrugeren

Som virksomhed er det ikke praktisk at fremsende SMS-beskeder til kunderne igennem en mobiltelefon. De fleste telefoner kan nemlig ikke fremsende SMS-beskeder til mere end 10 personer ad gangen. I sådanne situationer har du brug for et SMS program med et stykke SMS gateway software, der gør det muligt for din virksomhed at fremsende mere end 10 SMS-beskeder ad gangen – hurtigt og nemt. inMobile har udviklet et online SMS program – kendt som en SMS gateway – hvorigennem man nemt kan fremsende SMS-beskeder til rigtig mange mennesker på samme tid.

Når først virksomheden har indsamlet telefonnumre fra deres kunder og fået disse sammenkoblet med SMS gateway softwaren, kan selve opsætningen og fremsendelsen af SMS-beskeden sættes i gang. Selve opsætningen af SMS-beskeden sker nemt igennem et SMS program, hvor en række muligheder er tilgængelige. Så snart SMS-beskeden opfylder virksomhedens krav, kan denne sendes ud til alle kunderne på samme tid eller fordelt udover dagen.

SMS programmet fra inMobile kan fremsende 150 SMS-beskeder i sekundet - hvilket er yderst hurtigt, hvis vi selv skal sige det. Dette skyldes særligt, at inMobile er koblet direkte op på de danske telefonselskaber. På denne måde er vores løsning så tæt som muligt på slutbrugerne. Med 150 SMS-beskeder i sekundet vil dit budskab således på meget få sekunder eller minutter ramme hele din kundegruppe.

Hvor effektiv er SMS gateway softwaren som kommunikationsplatform?

Data peger imod, at 98% af alle SMS-beskeder bliver åbnet, og at størstedelen af disse endda åbnes indenfor blot 3 minutter. Der findes der ikke særlig mange kommunikationskanaler, som har samme åbningsrate og dermed effektivitet overfor kunderne som SMS-beskeder.

Med vores SMS program får du en leveringsrapport efter hver fremsendelse. På den måde kan du måle, hvor mange af dine kunder, der har modtaget SMS-beskeden. Dette kan du sammenknytte med data fra din fysiske butik eller webshop for at få et totalt billede af din ROI.

Sammenkobling med programmet

SMS-beskederne kan fremsendes direkte fra en online platform, som gør det nemt for alle at være med, også selvom man ikke har en forudgående teknisk viden. Vores SMS gateway software kan også nemt integreres gennem en simpel og intuitiv API

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.