SE OG MODTAG SMS

Se og modtag SMS online

98% læser dit budskab, det leveres instant, læses typisk inden for 5 minutter og åbningsraten er 5x højere end email.

Prøv gratis

Se og modtag SMS

Ønsker din virksomhed at fremsende SMS-beskeder til kunder og potentielle kunder, skal du gøre brug af en SMS gateway, hvor igennem du får adgang til en online SMS platform; via en sådan platform, har du nemlig mulighed for at fremsende SMS-beskeder til dine kunder og ligeså modtage SMS online fra disse, hvis behovet herfor er eksisterende.

Tovejskommunikation igennem SMS

De fleste virksomheder ønsker at fremsende SMS-beskeder online, og benytter disse som enten en service- eller markedsføringskanal overfor deres kunder. Herudover er det ligeså muligt at modtage SMS online fra kunder; enten som første besked ved eks. tilmelding til en SMS-kundeklub eller som svar på en fremsendt SMS-besked fra virksomheden, som f.eks. ved SMS-afstemninger.

Kundeklubber

Din virksomhed kan nemt benytte SMS til en kundeklub, hvor f.eks. fremsendelen af en SMS-besked sker som en del af tilmeldelsen af kundeklubben. Efterfølgende vil informationer omkring nyheder, rabatter, kundeaftener osv. blive fremsendt via SMS. Selve tilmeldingen sker simpelt ved, at kunden fremsender en bestemt SMS-besked (f.eks. ”tøj”) til 1245, hvorefter denne er tilkoblet kundeklubben, og I kan efterfølgende fremsende SMS-beskeder løbende.

Afstemninger

Ønsker I at afholde en praktisk SMS-afstemning, kan dette nemt gøres ved brugen af SMS-beskeden. Alle tilmeldte personer kan simpelt fremsende en SMS-besked med det nummer som de ønsker at stemme på. Sådan en SMS-besked kunne f.eks. være SANG 1, hvorefter personen har givet sin stemme til sang nummer 1 i afstemningen. Der kan ligeså tilknyttes en SMS-betaling til denne således, at personen betaler for deltagelsen.

Donationer

Ønsker du at indsamle penge til et godt formål, kan SMS ligeså være midlet. Deltagerne skal blot fremsende en SMS-besked, f.eks. DONATION100 for at donere et forudbestemt beløb til den gode sag. I dette tilfælde er det vigtigt, at man kan administrere SMS-beskeden online, for at kunne registrere beløbet osv..

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.