SMS-DONATION

SMS donation

Gør det nemt for folk at donere via SMS

Prøv gratis

Nemt at donere penge til din organisation

Fremgangsmåden er meget simpel. Du opfordrer mobilbrugeren til at sende en SMS-besked med en donation. Typisk vælger man at tilbyde mobilbrugeren tre muligheder: 50 kr., 100 kr. og 150 kr. Mobilbrugeren skriver så for eksempel DONATE100 til 1245. Herefter sender vi automatisk en takkebesked til mobilbrugeren, og vores system trækker SMS-donationen direkte på mobilbrugerens telefonregning.

Abonnementsordning

I stedet for at mobilbrugerne foretager enkeltdonationer på f.eks. 100 kr. ved at sende en SMS til 1245, kan brugeren nu tegne et støtteabonnement, så han/hun fast kan betale f.eks. 75 kroner til din organisation hver måned. Støttebeløbet trækkes helt automatisk på mobilbrugerens telefonregning den 1. i hver måned.

Følg med hele tiden

Bruger du vores system til SMS-donationer, kan du hele tiden følge med i omsætningen for din donationsindsamling. Du får nemlig adgang til en inMobile platformen, der nemt sikrer dig overblikket over alle donationerne.

Vi hjælper dig i gang

Inden du starter din donationsindsamling, skal man udfylde et ansøgningsskema til TDC, Telenor, 3 og Telia. Men det er ikke noget, som du behøver at bekymre dig om - vi udfylder skemaet som en service. Hvis du har spørgsmål om den gældende lovgivning, eller ønsker du en uforpligtende snak om SMS-donationer, så er du altid velkommen til at ringe til os på 88 33 66 99 eller bestille vores gratis information.

Uforpligtende snak

Teleselskaberne, Indsamlingsnævnet og Skat har en række krav til indsamlingstjenester. Vi hjælper dig igennem hele processen fra start til slut.

Prøv inMobile gratis i 14 dage

Du får gratis SMS-beskeder til at teste med og adgang til alle funktioner i inMobile.