< Tilbage
Øg dit salg med en SMS-kundeklub

Øg dit salg ved at få din egen SMS-kundeklub

12

.

Feb

2014

0 min læsetid

Kundeklubber er noget de fleste har hørt om. Flere vil endda gerne selv have en, så de kan skabe mersalg og belønne trofaste kunder. Langt de fleste ved dog ikke, hvordan de kommer i gang. Grunden hertil kan være, at det virker uoverskueligt, teknisk, dyrt og besværligt.

Denne opfattelse vil vi gerne komme til livs, da vi ser et stort potentiale ved at implementere en kundeklub i din butik. Vi har derfor udviklet et helt nyt koncept, nemlig en SMS-kundeklub. Grunden til, at SMS’er fungerer så godt er, at de fleste mennesker i dag betragter mobiltelefonen som deres mest personlige enhed. Man har den med overalt og SMS’en bliver læst – oftest inden for kort tid. Du kommer altså direkte i lommen på dine kunder.

Netværk af kunder, effektiv markedsføring og mersalg

Ved at få din egen kundeklub kan du opbygge et netværk af kunder, hvor du nemt, personligt og effektivt kan markedsføre din butik. Har du allerede mobilnumre registreret på dine kunder, kan de nemt føres over i vores system. Derved har du allerede grundlaget for at skabe succesfuld kommunikation.

Det er et faktum, at kunderne gerne vil værdsættes og forkæles. Jo mere du giver af dig selv, og jo flere fordele du tilbyder, desto flere loyale kunder vil du få. Glade kunder vil resultere i mersalg og flere besøgende, da dine kunder vil dele deres gode oplevelser med andre.

Hvordan kommer du i gang?

En kundeklub skal ikke være teknisk eller dyr. Det skal være nemt at komme i gang og du skal være serviceret i hele processen, så du får succes. Derfor sætter vi alt op for dig. Vi registrerer dig, hjælper dig i gang og rådgiver løbende i udformning af SMS’er og markedsføring. Lige nu tilbyder vi endda en gratis prøveperiode således du kan se, hvilken forskel en SMS-kundeklub gør for din butik.

Målret og personliggør dine SMS’er

Vi har stor erfaring med drift af kundeklubber og vi har følgende ideer til, hvad du kan skrive i dine SMS’er:

  • Send relevante nyheder om dine produkter.
  • Informer om de gode tilbud, du har i butikken.
  • Send rabatkoder, f.eks. 10% på alt ved fremvisning af denne sms.
  • Inviter dine kunder til VIP-aftener og før-udsalg.

Det vigtigste er, at du bruger tid på at udforme SMS-kampagnen og gennemtænker indholdet. Det skal være relevant for kunderne og give dem en følelse af værdsættelse. Hvis man ikke er kreativ eller lægger dedikation bag, kan det resultere i, at kunderne føler det er irrelevant og ikke besøger din butik igen. Vær målrettet, personlig og inspirerende i alle SMS’er. I forbindelse med helligdage, bestemte mærkedage eller når du synes det passer ind, er det særligt relevant at sende kunderne en SMS. F.eks.

Hej Ida. Er du klar til Valentines Day? Hvis ikke, så kig forbi butikken. Vi giver dig de næste to dage 15% rabat på alt undertøj ved fremvisning af denne sms. Vi glæder os til at se dig. Hilsen Helle fra Underwear

Julie Meldgård Nielsen

Forfatter

Julie Meldgård Nielsen

Head of Marketing & Communications
Med en baggrund i marketing og virksomhedskommunikation, jonglerer Julie dagligt med ord for at skabe de inspirerende tekster, du læser her på siden.
< Tilbage